kaj je to: auto+lock
Js imam samo eno kartico na kateri je auto+lock, druga kartica ima samo odklep/zaklep tipki. Moja laguna je l.04 Faza 1. Res da je bilo ob nakupu problem z zaklepanjem sovoznikovih vrat, nato so to zrihtali. Zdaj dela ok. na ekrancku kaze odprtost/zaprtost vseh vrat. Zanmima me zakaj, mi to ne dela...mogoce so ob popravljanju zaklepanja vrat vstavili kaksno kopijo stikala in da sedaj funkcija ne deluje kot bi morala. Ce mogoce kdo ve kako to sam popraviti, bi lepo prosil za navodila.
Ce ti na ekrancku kaze odprto/zaprto, je z vrati vse v redu. V vratih ni nic drugega, kot en majhen motorcek, ki odklepa in zaklepa vrata, in eno mikrostikalo, ki sluzi za preverjanje odprtosti vrat. Na nosilcu kljuke je pa se samo senzor , ki zazna roko in samodejno odklene, ce je aktivirana funkcoja avto+lock.
Mogoce je kaj s sinhronizacijo kartice narobe. To ti lahko uredijo na R servisu.
Lucka zasveti, kadar pritisnes na tipko auto+lock? Kaj se potem zgodi?
Mogoce je kaj s sinhronizacijo kartice narobe. To ti lahko uredijo na R servisu.
Lucka zasveti, kadar pritisnes na tipko auto+lock? Kaj se potem zgodi?
Ko pritisnem tipko auto+lock na kartici,lucka(na kartici) zasveti in avto se zaklene. Ko pristisnem tipko (a+l)se avto zaklene in utrupalke zasvetijo, s tem da takrat zmigavci enkrat utripnejo,stranski zmigavci pa svetijo cca. 2 sekundlji dlje. Morda je dal kdo to funkcijo izklopiti zaradi autoalarma in vezavo na blokado motorja, ker na a+l nacin odklepanja ni mogel alarma izklopiti. Opazam da je kartica dokaj obrabljena, kar dokazuje da je bila kartica rocno uporabljana.
To povsem drzi, kaj si napisal. Tako mora delovato a+l.dunstar napisal/-a:Ko pritisnem tipko auto+lock na kartici,lucka(na kartici) zasveti in avto se zaklene. Ko pristisnem tipko (a+l)se avto zaklene in utrupalke zasvetijo, s tem da takrat zmigavci enkrat utripnejo,stranski zmigavci pa svetijo cca. 2 sekundlji dlje.
To mi ni jasno, akj mi hoces s tem povedati.dunstar napisal/-a:Morda je dal kdo to funkcijo izklopiti zaradi autoalarma in vezavo na blokado motorja, ker na a+l nacin odklepanja ni mogel alarma izklopiti.
Moja je tudi dokaj obrabljena, saj je stara vec kot 7 let. Kartica se obrabi pri vstavljanju v citalec.dunstar napisal/-a:Opazam da je kartica dokaj obrabljena, kar dokazuje da je bila kartica rocno uporabljana.
Ce ti zmeraj kaze, da so vrata zaprta, potem to ne vpliva na delovanje auto+lock.
Popravilo pa je sila enostavno.
Malce poglej:
http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... sc&start=0
Ce ti se nato ne bo kaj jasno pa vprasaj.
Popravilo pa je sila enostavno.
Malce poglej:
http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... sc&start=0
Ce ti se nato ne bo kaj jasno pa vprasaj.
Ne vem, nisem imel priloznosti videti drugih initialk. Zna biti, da je bila to glasbena zelja prvotnega lastnika.denisn napisal/-a:Najprej opisite, kaj se dogaja, ko stisnete ta gumb in kako avto na to reagira...
"sLOVEnec" -sorry, nisem opazil. Samo res ima ta oprema 2 identicni kartici?
Laguna II Initiale 1.9 DCI