Clio I 1.8 RSi l.'96 - Andrej86 (presenečenje :)
Uf ja, navaden clio 1.8 leti zelo fajn, bolje kot clio 1.6 16V in skoraj enako kot twingo rs.d_leonit napisal/-a:Mislim da ima 110hp izvedbo. Drgac pa grejo zlo dobr teji motorji, pod nizkimi 10x bol k 1.8 16v, pod visokimi jih pa zmanka.Markolino napisal/-a:Pravega ventilarja, da pojes z tem komej 100 konjskim motorjem se pa modro motis.
Nevem zakaj mam obcutek,da je vedno ko se primirja dva avtomobila misljena dolga ravnina in da se tam zge do obnemoglosti.To je ubistvu 1/3 testa.Sej se gre ja lahko na kako zavito cesto pa se tam mal primirja,sej jih je zadost pr nas.Pa se bo pol vidl kir je hitrejsi.
Drugace pa lepo napreduje projekt,pohvale.
hm..na ravnin se primerjajo moci pod pokrovi motorjev... med ovinki pa cist neki druzganightmare napisal/-a:Nevem zakaj mam obcutek,da je vedno ko se primirja dva avtomobila misljena dolga ravnina in da se tam zge do obnemoglosti.To je ubistvu 1/3 testa.Sej se gre ja lahko na kako zavito cesto pa se tam mal primirja,sej jih je zadost pr nas.Pa se bo pol vidl kir je hitrejsi.![]()
a-a 1 do konca das v drugo je 3500obratov, druga do konca das v tretjo je 4200obratov, tretja do konca das v cetrto 4700obratov...Waxxx napisal/-a:A je pri draganju vazna odzivnost v nizkih obratih?![]()
Mislim da od blokade do blokade, obrati ne padejo pod 5000 rpm!
Drugac pa lepo, da projekt napreduje!
ze gledam
tam levo od bule je se kit ki ga je treba pobrusit da nebo kake panike
havbo se morem jutri do konca pobrusit, jo pospricat s sprickitom, se enkrat zbrusit pa se vodobrusno potem,saj veste kako gre.
ju3 pa placa a.k.a stipendija in ce bo zadostovalo bo ze ta vikend koncan ce ne se zna zavlect za mesec dni

tam levo od bule je se kit ki ga je treba pobrusit da nebo kake panike
havbo se morem jutri do konca pobrusit, jo pospricat s sprickitom, se enkrat zbrusit pa se vodobrusno potem,saj veste kako gre.
ju3 pa placa a.k.a stipendija in ce bo zadostovalo bo ze ta vikend koncan ce ne se zna zavlect za mesec dni
hm ves kaj me skrbi samo ne, mam namen pol angelke noter dat pa nebi rad da mi jih pocoha ne,za badlook pa nevem,mislil sem enga cist majhnega naredit,hmmmm nevem ce bi al ne.clio open napisal/-a:Js pa mislm, da bi mogu dat badlook, k te luci niso za nikamorsicer pa lepo napredujes, se ze veselim koncnga izdelka
P.S. jaz se mse teh luci cist navadil ze,men pa so ph1 grde,havbe 16v look za to fazo pa ni ne in ravno v tem je point tut da ni badlooka