Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Tele so res 13'', avto gre za ene 5-6 cm v poden, guma bo pa najbrz 175 gorpol ko te 195 zgonim. Croma, ne zajbavi, nimamo vsi za 16ke, tko da... Sicer pa bomo vidl kko bo izpadl na konc.
jst sm mel 14ke na cliotu...-60 vogtland pa se 2 obrata odrezane in bi se moglo it za 2-3 cm nizje spredaj ce bi hotu bit D od dojce. Feltne so ble pa 7x14 ET 25 pa 195/45/14 gume gor.
mal si si to narobe predstavljal - za 13ke bi mogu bit karter 5 cm od tal da bi l v bundesligi.
to je to kaj je meu croma jaz sem ga meu lep cajt za ozadje na compu ker je res clio po mojem okuso in ce bom se lotil projekta clio grem v to smer ampak malo boljse:D
Ni ista sredinska lukna, v tem je problem... Mah za 1x bo ostalo tko kot je, pol pa ce se bo kej pametnega najdlo se pa tut zna zgodit da bo 14 al pa clo 15 col.
Dojce na 13" ampak res dojce potem lahk mas avto sam se za avtoshowe ker bos v vsaki lukni dobesedno not karter bos pa tud hitro zrihtal. Ze to kar je mel croma na 14" je blo hudo nizko vse vkup, saj obstaja se ena slika ko je v hitrem krogu v ovinku heh tolk da se ni peljal ze po sami felni Skratka ko kopujes felgne glej tud malo za tvoje dobro
ja racunaj da pri taki "visini" bos imel hitro probleme z avspuhi ker tolcejo ob tla, potem meni je razklalo podn v cliotu pocez in podolgem zarad dnevnega lezenja cez lezece policaje do hise, dobro nekaj so tud leta naredila...
skratka, za lepoto je treba trpet.
Men niti ne. Ker ce je tak na podnu rabis se clean odbijace pa neke druge felne. Pa barvo perla ja, pa crne felne z belim robom. Hja pje mam edije sam dnarja ni se zaenkrat ko smo studentje Saj bo