Evo,se vedno mam probleme z mojimi homokineticnimi zglobi ker nikjer ne dobim drugih,ce pa ze so brez ABSa kar mi ne koristi doti.Mi lahko mogoce kdo pove,ce pasejo na ventilarja zglobi se od katerega drugega Renaultovega vozila,nujno ABS.
No ce kdo ne ve za kateri avto se gre je to clio 1.8 16v l.94.
nightmare napisal/-a:Evo,se vedno mam probleme z mojimi homokineticnimi zglobi ker nikjer ne dobim drugih,ce pa ze so brez ABSa kar mi ne koristi doti.Mi lahko mogoce kdo pove,ce pasejo na ventilarja zglobi se od katerega drugega Renaultovega vozila,nujno ABS.
No ce kdo ne ve za kateri avto se gre je to clio 1.8 16v l.94.
Hvala
Saj pa abs obrocek vzames iz starega dol pa das na novega!
Zagrejes ga pa kr sam pade dol!
Iscem ker moji zelo ropotajo v ovinkih(pokajo).Obnova je prekleto draga usaj koikor sm slisou do sedaj,novi pa prav tako.
Rabim pa zglobe z ABSom ker ce se prav spomnim so drugacni od tistih brez,so dosti vecji in mocnejsi.Sej ce ma kdo jih brez ABSa komot prlima kako sliko,da vidm ce so enaki.
Ma sej to se naj nebi kar zgodilo.Ko sm kupu avto je biu brez manset,dobesedno,brez masti v zglobih in povno peska.Ma od zacetka je blo uredu,ropotalo je le ob dokonca odvitem volanu.In ker je blo ze vse skupaj naceto se je cez cas stanje sam se slabsalo sploh ko sm zaklucu z kakim dirkanjem po kakih bol zavitih cestah se je dodatno poznau napredek.Ce mas mansete cele in je mast nonstop v zglobu do tega naj nebi prislo.
No en zglob sm najdu.Zdej je pa tako,da mi ko se peljem v levi ovinek res zelo glasno nabija v desnem pa skoraj nic.Ker imam samo enega bom pac prvo zamenjau samo tega bi pa rad da menam tistega ki je bol z*****,brez da 100Ă— razdrem in premenjavam ker bi faliu kateri je sesut.Po vsej logiki bi moral biti to desni,mam prav?
Eko,desn zglob zamenan,ucinka pa nobenega.
Sm mojga pol razstavu in umiu pa je cist pozrt tko,da ni prslo v posstev da ga poskusim dat na levo stran.Ce bo vse po sreci drug tedn dobim se engea pa da pol vidmo kaj in kako.
A ma kdo kako idejo zaradi cesa se bi lahko tovlko v ovinkih?