moje nove pridobitve
kje naj zacnem

bom sel kar po abecedi
Ford A Model iz leta 1931 je mislim da najstarejsi v moji zbirki, a kljub temu nov

je od proizvajalca Yat Ming v 1:18 v neki stayling verziji
avto je vijolcno zelene barve (malo cudna kombinacija), sicer sem mel narocenega oranznega a ker s posilko mutili in mutili, so mi po 5-ih mesecih poslali takega kot je bil na zalogi, tko da saj nekaj, no ce se barve navelicam ga lahko se zmeraj strihnem, je pa vijolicna barva zelo lepa, tut kristalcki v njej so hudi, kar nebi mogel rect za to zeleno barvo ki je ogabna
JEEP Wangler 1:18 od maisto, je bolj igraca kot kaj drugega, sem bil pa presenecen glede motorja, saj je zelo dobro narejen, v primerjavi z drugimi deli avtomobila

kje je pa lopata in sikera pa nebi vedel, moram se poiskat in dat na avto
NSU TT 1:18 od Revell-a, spet en avtomobilcek ki ti zleze pod kozo, je prijetna mala limuzina iz casev nasih starsev

portudili bi se lahko pri zracnikuh na zadnjih blatnikih in pri motorju, ostalo pa je vse ok, no mogoce ce bi bil oker barve, bi bil malo bolj originalen kot s to barvo
druzbo v vitrini mu dela R8, ki je podobne oblike
R5 Alpine Rally 1:18 od Solido, avto je prav tako lepo narejen, samo je bil pred mano v lasti otroka, tko da nima stranskih ogledal (sploh pa kdo pa rabi na rally-ju potreboval ogledala da bo gledal nazaj

) sedaj mam 3 5ke, ki se lepo dopolnjujeno vizualno, saj so vse razlicne tako zunaj kot znotraj
NSU TT Cup by Revell
avtomobilcek lepo narejen, s tem da me tudi pri tem moti to da se hauba motorja odpre zelo zelo malo, tako da se motorja ne da sploh slikat

no pa sj vazna je zunanjost avtomobila, saj meni, ki pa je pri tem avtomobilu zelo zanimivo obarvani in zato je tudi pristal v moji zbirki

detajli so tudi se kar poidarjeni, sploh na feltnah
je pa to avto ki mi je bil ze od nekdaj vsec, a ga prej nikjer nisem nasel, sedaj je pa koncno moj moj
tokle se maximalno odpre hauba
takole je pa odprta za hlajenje
pa se oba bratca
dve umetniski