Imam tezavo z tempomatom vcasih mi dela vcasih ne! Problem ni v tipki na volanu ker ce dam omejitev hitrosti to dela! Ali je mozno da je tezava povezana kaj z zavorami? Ker opazam ce pohodim zavoro potem zopet dela ampak ne vedno! Je pri zavori kaksno stikalo?
Za pomoc se zahvaljujem!
Avto je pa espace 04
Seveda je stikalo, drugace se tempomat ne bi samodejno izklopil pri zaviranju.
Verjetno je glih to stikalo v okvari, ker se za omejevalec ne uporablja...
denisn napisal/-a:Seveda je stikalo, drugace se tempomat ne bi samodejno izklopil pri zaviranju.
Verjetno je glih to stikalo v okvari, ker se za omejevalec ne uporablja...
Ali je mozno da da so prevec obrablene zavore, ker so tik pred menjavov in posledicno se stikalo ne sprozi?
Obrabljenost bremz nima veze s tempomatom. Stikalo je na pedalu. Vlezi se pod volan in bos nasel stikalo. Odstani ga in stestiraj. Lahko ga odstranis, konektor pa prevezes z zico, da bo stalni kontakt. Pazi, zdaj se ti tempomat ne izklopi pri zaviranju!!!
danlok napisal/-a:Imam tezavo z tempomatom vcasih mi dela vcasih ne! Problem ni v tipki na volanu ker ce dam omejitev hitrosti to dela! Ali je mozno da je tezava povezana kaj z zavorami? Ker opazam ce pohodim zavoro potem zopet dela ampak ne vedno! Je pri zavori kaksno stikalo?
Za pomoc se zahvaljujem!
Avto je pa espace 04
Napisi malce podrobneje, kako je s tem delovanjem oz. nedelovanjem tempomata.
Meni se je pojavila podobna napaka.
Kadar vklopim tempomat, se ne zgodi nic. Ne signalne lucke na armaturki in ne opozorila na lcd-ju