Ventilator motorja GTT

Kotiček renojevih starodobnikov
Odgovori
TURBO16V

Ventilator motorja GTT

Odgovor Napisal/-a TURBO16V »

Zanima me kje ma gtt rele za vklop ventilatorja na kilerju, ker sem mel komplet instalacijo ven potegnjeno, zdaj pa po 5ih letih avto nazaj skup devam pa ne vem ce nism slucajno kej zbrkal pa dal not instalacijo od campusa. hvala

Ja, pa ce ima kdo shemo varovalk, pa kolk amperske so!
Uporabniški avatar
naliM

Odgovor Napisal/-a naliM »

Ce mene spomin ne vara, je zadeva obesena nekje na desni strani (v smeri voznje), prakticno pod zarometom.
Nisem pa cisto preprican, ker je ze skoraj 4 leta tega, kar sem imel R5GTT in se malo vec, kar sem menjaval omenjeni rele.

LP,

Milan
TURBO16V

po pa zgleda da nimam prave instalacije, js mam sam rele za meglenke in hupo, ma mogoce kdo kako sliko?
Uporabniški avatar
naliM

Odgovor Napisal/-a naliM »

TURBO16V napisal/-a:po pa zgleda da nimam prave instalacije, js mam sam rele za meglenke in hupo, ma mogoce kdo kako sliko?
Jaz ravno za svojega R5GTT ne bi rekel, da je bilo vse na svojem mestu.

LP,

Milan
Uporabniški avatar
matijagtt
Kraj: Kamnik

Odgovor Napisal/-a matijagtt »

tm pri luci je rele za motorcek hlajenja frgazarja....za ventilator more bit pa original tm mal pod altenatorjem na uni plastiki gor zataknn k je za masko,k preprecuje da voda pride do altenatorja...ponavad tut kr dol vis pod altenator....
TURBO16V

zgleda da jst pol tega releja nimam fakkk ej
williams

Odgovor Napisal/-a williams »

matijagtt napisal/-a:tm pri luci je rele za motorcek hlajenja frgazarja....za ventilator more bit pa original tm mal pod altenatorjem na uni plastiki gor zataknn k je za masko,k preprecuje da voda pride do altenatorja...ponavad tut kr dol vis pod altenator....
Tam pod alternatorjem je prtrjen.

L.p. Domen
TURBO16V

A ma kdo mogoce ta konc instalacije?
Odgovori