campus 1.4 energy?

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
mitja940

campus 1.4 energy?

Odgovor Napisal/-a mitja940 »

mene zanima kje naj dobim nosilec masine za masino 1.4 energy,ki jo mislim dat v petko,pa sem danes dav masino iz cliota ven,in ugotoviv da bom mogo dobit se nekje en nosilec,ki pride prisraufan na tej strani kjer je zobati jermen,ali mogoce ve kdo od cesa pase ta nosilec,nekateri pravijo da od renault19.prosim za pomoc,pa zanima me se ce ima slucajno od campuske 1.1 menjalnik krajso prestavno razmerje kot 1.4 energy?
Uporabniški avatar
Samojed
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Samojed »

Verjetno res od 19-ke - ta ima motor pritrjen spodaj, clio pa zgoraj in zato s tem nosilcem v 5-ki nimas kaj pocet.
LP, Samojed
mitja940

najlepsa ti hvala,pol morem iskat nosilec od 19ke.
Uporabniški avatar
urosr
Kraj: Smartno ob Paki

Odgovor Napisal/-a urosr »

Neumnost, vsi nosilci od campus, pasejo na 1.4 energy, edino sprednega desnega, je treba luknje na novo povrtat. Torej tega pri jermenu. Tist ko je pa blo orginal na cliotu pritrjenu na blatniku, tist pa kr stran dej.
melonca'r
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

Tako je.. ..vsi E6J/E7J (torej 1.4 energy) motorji so v bistvu enaki in pasejo v 5ko.. ..razlika je samo v tem katere nosilce uporabis (za to ba se enkrat preberi post od UrosRa)
mitja940

ja mam oni nosilc
sam na blok pridejo 3je sraufi,pa on tazgorn je bol not umaknjen,ka nj nardim s tistim luftom
naj podlozim kak rorcek?
Uporabniški avatar
urosr
Kraj: Smartno ob Paki

Odgovor Napisal/-a urosr »

Aha ja tocno, mal lufta se ostane, ja lahk das podlozke, lahk pa puso nardis iz kake cevi, rob nosilca pa z kladivom zravnaj tam ko pride nova luknja na njega.
Uporabniški avatar
Godward

Odgovor Napisal/-a Godward »

Slika
mitja940

najlepsa hvala vsem za pomoc,dle sm lih prsu nazaj iz delavnice k sm dav masino ven iz petke,tak d dle jo bom sou pa energy notr dat,tak da nosilc predelam pol pa notr z nujo:d
mitja940

masina je v avtu,avto se ze vozi,mam pa nekaj vprasanj kaj z tistimi odvecnimi kabli naredit,k na fergazer pride pri energy motorju vec kablov,pa se kam drugam tut,ka naj naredim s tem?ce ma kdo izkusnje s to elektriko,mi naj prosim svetuje,je pa motor fergazer,in nima ajnsprica
melonca'r
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

mitja940 napisal/-a:masina je v avtu,avto se ze vozi,mam pa nekaj vprasanj kaj z tistimi odvecnimi kabli naredit,k na fergazer pride pri energy motorju vec kablov,pa se kam drugam tut,ka naj naredim s tem?ce ma kdo izkusnje s to elektriko,mi naj prosim svetuje,je pa motor fergazer,in nima ajnsprica
Jst mam 1.4 enrgy motor s fergazerjem v 5ki.. ..kateri tocno kabli so pa odvec? Kaksna slika nebi bila odvec...
Odgovori