bravoooooooooooo. fora je da se mladina za nasimi avti ne ozira tolko ampak tut men se je ze zgodl ko so mi ljudje stari 40let in starejsi hvalili mojo petko. mladina pa prav.: dj kaj ti je da vlagas v tale jajca, ampak folk ne razume da se velik vec ljudi ozre za lepo zrihtano petko kot pa za novim bmw-jem kaj sele hondo.
Renault 5 Bye bye, 1.4. l.96
Renault Clio Be bop, 1.2 l.96
Renault Laguna Dynamique, 1.8 l.01
Renault Clio 2 Extreme 1.2 16v l.04
Volvo V50 Momentum 2.0D l.,09
Tud za petko dosti folka pogleda , ce je le lepo zrihtana. Navajeni so da je vec kot tricetrt petk v sloveniji pac podn od podna in so vse rjaste. Le 1/4 je lepih, obnovljenih in lepih na pogled.
FSP napisal/-a:Kaksne dimenzije gum se spravi na GTT. Zanima me ce bi z istimi felnami kot tvoje spravil 195 50 15 ?
195/50-15 ne bos spravil gor brez predelav. Se najvec tezav je zadaj, ko se pri nalozenem avtu brusi plocevina, ki ti lahko prereze gumo.
Jaz bi na tvojem mestu raje razmislil o 195/45-15.
FSP napisal/-a:Kaksne dimenzije gum se spravi na GTT. Zanima me ce bi z istimi felnami kot tvoje spravil 195 50 15 ?
195/50-15 ne bos spravil gor brez predelav. Se najvec tezav je zadaj, ko se pri nalozenem avtu brusi plocevina, ki ti lahko prereze gumo.
Jaz bi na tvojem mestu raje razmislil o 195/45-15.
LP,
Milan
Ja saj to je tud guma ki se je da brez problema homologirat.