Desno ogledalo - problem!
Desno ogledalo - problem!
Pozdravljeni
Stvar je taksna.
Ko vstropim v avto ( Velk Satis Initiale ) se veckrat zgodi, da se desno ogledalo postavi v cisto nemogoco pozicijo.
Potem ga zopet popravim in stisnem memory tipko na sedezu, ampak ne pomaga.
Pri ponovnem vstopu v vozilo se v 70% primerov zopet zgodi isto.
Kaj me zaj...vle?
2. Cemu sluzi sredinska tipka na daljincu - kartici ( Lock + Avto )?
Stvar je taksna.
Ko vstropim v avto ( Velk Satis Initiale ) se veckrat zgodi, da se desno ogledalo postavi v cisto nemogoco pozicijo.
Potem ga zopet popravim in stisnem memory tipko na sedezu, ampak ne pomaga.
Pri ponovnem vstopu v vozilo se v 70% primerov zopet zgodi isto.
Kaj me zaj...vle?
2. Cemu sluzi sredinska tipka na daljincu - kartici ( Lock + Avto )?
Lep pozdrav
Meni se pa levo ogledalo obraca kdaj pa kdaj nenadzorovano pa ne vem zakaj, kar se tice pa tipke lock+auto je pa tko. Ko pritisnes to tipko se avto zaklene in ko ponovno prides do njega se avtomatsko odklene in potem ko se zopet primerno oddaljis spet zaklene. Se pravi ga ne rabis zaklepat in odklepat.
Meni se pa levo ogledalo obraca kdaj pa kdaj nenadzorovano pa ne vem zakaj, kar se tice pa tipke lock+auto je pa tko. Ko pritisnes to tipko se avto zaklene in ko ponovno prides do njega se avtomatsko odklene in potem ko se zopet primerno oddaljis spet zaklene. Se pravi ga ne rabis zaklepat in odklepat.
Re: Desno ogledalo - problem!
Ce me spomin ne vara, se pri nekaterih avtomobilih ogledalo takrat, ko prestavis v vzvratno prestavo, pomakne v drugacno pozicijo, kot sicer.
Mozno, da je kaj v povezavi s tem (avto v vzvratni, ko das kontakt, ....)?
LP,
Milan
Mozno, da je kaj v povezavi s tem (avto v vzvratni, ko das kontakt, ....)?
LP,
Milan
Avto je avtomatik. 3.0 dV6
Ko je avto parkiran je seveda v P poziciji ( parking ). Ko ga daljinsko odklenem in ko odprem vrata se desnemu ogledalu zmesa. Kar pelje se nekam v tri ...!
Potem ga na novo nastavim, pritisnem memori da se slisi zvok da potrdil novo pozicijo, AMPAK se pri naslednjem vstopu v avto zopet zgodi isto.

Ko je avto parkiran je seveda v P poziciji ( parking ). Ko ga daljinsko odklenem in ko odprem vrata se desnemu ogledalu zmesa. Kar pelje se nekam v tri ...!
Potem ga na novo nastavim, pritisnem memori da se slisi zvok da potrdil novo pozicijo, AMPAK se pri naslednjem vstopu v avto zopet zgodi isto.