Clio 1.4 RT l.1994 by gagi`d hype -->nove slikce
glede sedezov bi bolje bilo ceb dal od 19ke 16v so 100krat bolsi glede oprijema in udobnosti, pa glajze pac vodila od sedezov bi raje presparal od RT-a so mocnejsi, 4vijaki odvijes pod sedezom original od rt sedez, nato pa privijes isto spodi sedez od 19ke 16v pa se vodila na straneh so lepsa, povem ti samo kak bi bilo bols
l.p.wily
l.p.wily
lej sem vedu da bos spet pameten in ti bom pokazu kak je razlik in to je zlo velika
evo slike clia16v ph1 in kao clio 16v ph2 sedezi ali pa r19 16v sedez ki sta popolnoma ista z cliom16v ph2
glede oprejema in izgleda so lepsi sedezi od clia16v ph2 ali r19 16v
pa zdej naprej ne bit kao jst vsem vse, ker nimas za burek
aja pa vzorec nima nobenga pomena z uprijem
ph1

ph1 kar se ima tole, brez pomena

in ph2 clio16v ali r19 16v

mal podorbno poglej kako izgledata sedeza in bos videl da sta cist razlicna
l.p.wily
evo slike clia16v ph1 in kao clio 16v ph2 sedezi ali pa r19 16v sedez ki sta popolnoma ista z cliom16v ph2
glede oprejema in izgleda so lepsi sedezi od clia16v ph2 ali r19 16v
pa zdej naprej ne bit kao jst vsem vse, ker nimas za burek
aja pa vzorec nima nobenga pomena z uprijem
ph1

ph1 kar se ima tole, brez pomena

in ph2 clio16v ali r19 16v

mal podorbno poglej kako izgledata sedeza in bos videl da sta cist razlicna
l.p.wily
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
no mal se ohladdte, men so sedezi super ceprav se sovoznikov micken ziba, vazn da se moj ne
drugace pa v avto ne vlagam vec nic razern kar je nujnega za zamenjat tko da dela brez problema...
Rad bi poleti kupil laguno 02, 03 tko nekak, ce se pa nebo izslo ga bom pa se eno leto zvozu, sej dela tko kot mora razn lep vec ni tko...
ce bo pa sansa da uzamem laguno bo pa sigurno ostal doma in bi se probu mal poizkusit v avto slalomu, ker se mi je noro pelat cez ovinke k drzi ko marija k je spuscen pa gume siroke....... sej vem da bi za rezultate mogu se marsikaj porihtat, sam bi ze probal nekako.... sam to je se vse megleno

drugace pa v avto ne vlagam vec nic razern kar je nujnega za zamenjat tko da dela brez problema...
Rad bi poleti kupil laguno 02, 03 tko nekak, ce se pa nebo izslo ga bom pa se eno leto zvozu, sej dela tko kot mora razn lep vec ni tko...
ce bo pa sansa da uzamem laguno bo pa sigurno ostal doma in bi se probu mal poizkusit v avto slalomu, ker se mi je noro pelat cez ovinke k drzi ko marija k je spuscen pa gume siroke....... sej vem da bi za rezultate mogu se marsikaj porihtat, sam bi ze probal nekako.... sam to je se vse megleno
-
litlleracer
- Kraj: il.bistrica
- gagi'd hype
- gagi'd hype