z 18" ga imas lahko samo se za gledat...
drugace pa pohvala za odlicen izbor luci. samo tisti senzorji odzad ga kazijo.drugace je pa lep avtek ratal...
ze v osnovi ne gre nekam fejst ta avtek, zdaj pa ce bo pospesek max sekundo pocasnejsi pa mislim da ne igra vloge, ali pac? Ker ce bi hotel avto da bolj gre bi doplacal tisto malenkost za 1.4 motor...
Jaz OGROMNE razlike ne opazim, ne bom pa trdil da razlike ni
Kar se vecjih felg in spuscanja tice, ga najbrz avto ne bo docakal, ker potem ni vec udobja na teh nasih koroskih cestah, ki so kot makedam. Sem imel spuscenga twinga in ni bilo udobja v voznji.
obby napisal/-a:Kar se vecjih felg in spuscanja tice, ga najbrz avto ne bo docakal, ker potem ni vec udobja na teh nasih koroskih cestah, ki so kot makedam. Sem imel spuscenga twinga in ni bilo udobja v voznji.
Jaz bi se najprej ravno tega lotil. Ljudje smo si razlicni.
Kupil sem navadne luci z leco. Nastavljanje visine imam rocno. Ne uspe mi pa usposobit luci za ovinek, ker nikjer ne dobim sheme varovalk, ki so pri motorju. Pa tudi nekoga bi moral najti, ki bi mi lahko pogledal v racunalnik, ce se luci v njem samo vklopijo, da potem delajo. Ker na servisu so rekli, da bi moral zelo veliko menjat, ce bi hotel da mi to deluje. Kabli za luci v ovinek pa so napeljani. Vsakrsna informacija dobrodosla.