laguna I

Modifikacije vozil
Odgovori
Uporabniški avatar
KapsL
Kraj: Štajerska-MB

laguna I

Odgovor Napisal/-a KapsL »

zdravo..mam laguno 2.0 RTX letnik 95...zanima me pa ce pase glava od iste lagune 2.0 16v...se pravi da bi menjo pa bi pol mev 16 ventilerja... :oops:
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Re: laguna I

Odgovor Napisal/-a Drmo »

KapsL napisal/-a:zdravo..mam laguno 2.0 RTX letnik 95...zanima me pa ce pase glava od iste lagune 2.0 16v...se pravi da bi menjo pa bi pol mev 16 ventilerja... :oops:
Kolikor je meni znano ne pase, ker ima povsem drugacno tesnilo glave. Pa se probleme bi imel z natezovalci potem, elektroniko itd...

Najlazje menjat cel motor z vso motorno elektroniko.
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
KapsL

Re: laguna I

Drmo napisal/-a:
KapsL napisal/-a:zdravo..mam laguno 2.0 RTX letnik 95...zanima me pa ce pase glava od iste lagune 2.0 16v...se pravi da bi menjo pa bi pol mev 16 ventilerja... :oops:
Kolikor je meni znano ne pase, ker ima povsem drugacno tesnilo glave. Pa se probleme bi imel z natezovalci potem, elektroniko itd...

Najlazje menjat cel motor z vso motorno elektroniko.
najprej se morem popravit ker ni rtx sem malo zaj...ampak RXE,sem menda ze spal napol...tudi jaz sem razmisljal v tej smeri,ampak hvala za potrditev mojih ugibanj..
Uporabniški avatar
KapsL

clio open napisal/-a:A se sploh ujame premer cilindra s premerom na glavi? Ja, najcenej je menjat ceu motor.

Bom kr izkoristu temo; a kdo prblizn ve, kok bi blo dela, ce bi iz lagune darovalke presaju rocno klimo v naso laguno? K avto bo se neki casa pr ns, klima je pa zlo... Hja, pa kok bi to kj nanesl eur?
premer celindrov je enak samo ele. je druga in se kar nekaj stvari,ki bi se dale predelat,vendar nisem vedel za glavo ce je enaka...
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

No sej itak sem prebral kot RXE :lol: Uglavnem, ce se ne motm mas ti F3P motor, rad bi dal pa glavo od F4R motorja. Mislm da ne bo slo.
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
KapsL

sem se kar nekaj meno in od nobenga avta ne pride v postev,vsaj ne tako da bi kar menjal..mam pa varianto da da turbino od 21ke,menda gre BP....ma keri kake izkusnje...?ali pa samo nasvet...
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

ce bi rad motor v smeti vrgel potem bo slo :lol:

za zacetek rabis drugo elektroniko, injektorje, bate....
ce bi pa rad majhen boost pa drugo turbino ker od 21ke ni ravno majhna
motorja imata skupnega edino to da sta 2.0
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Odgovori