laguna I
Re: laguna I
Kolikor je meni znano ne pase, ker ima povsem drugacno tesnilo glave. Pa se probleme bi imel z natezovalci potem, elektroniko itd...KapsL napisal/-a:zdravo..mam laguno 2.0 RTX letnik 95...zanima me pa ce pase glava od iste lagune 2.0 16v...se pravi da bi menjo pa bi pol mev 16 ventilerja...
Najlazje menjat cel motor z vso motorno elektroniko.
Enigma motorsport
Re: laguna I
najprej se morem popravit ker ni rtx sem malo zaj...ampak RXE,sem menda ze spal napol...tudi jaz sem razmisljal v tej smeri,ampak hvala za potrditev mojih ugibanj..Drmo napisal/-a:Kolikor je meni znano ne pase, ker ima povsem drugacno tesnilo glave. Pa se probleme bi imel z natezovalci potem, elektroniko itd...KapsL napisal/-a:zdravo..mam laguno 2.0 RTX letnik 95...zanima me pa ce pase glava od iste lagune 2.0 16v...se pravi da bi menjo pa bi pol mev 16 ventilerja...
Najlazje menjat cel motor z vso motorno elektroniko.
premer celindrov je enak samo ele. je druga in se kar nekaj stvari,ki bi se dale predelat,vendar nisem vedel za glavo ce je enaka...clio open napisal/-a:A se sploh ujame premer cilindra s premerom na glavi? Ja, najcenej je menjat ceu motor.
Bom kr izkoristu temo; a kdo prblizn ve, kok bi blo dela, ce bi iz lagune darovalke presaju rocno klimo v naso laguno? K avto bo se neki casa pr ns, klima je pa zlo... Hja, pa kok bi to kj nanesl eur?