Tnx za info
Clio Vzmeti
Stupo je omenil da so Vmax boljse za slabse ceste, zanima me ce je kdo ze probal vec razlicnih znamk in trdot, kaksne izkusnje ima?
Bo treba mal spustit avto da se bo lepse peljal, pa vseeno nocem imet VW-ja, oz. ohranit vsaj malo udobja pri voznji, ker imam kar precej slabih cest na poti v LJ vsak dan. Razmisljam pa nekje 40/35 ali 45/40 nizanja.
Pomoc dobrodosla, ce se pa kdo ponudi za kaksno testno voznjo po toliko boljse
Bo treba mal spustit avto da se bo lepse peljal, pa vseeno nocem imet VW-ja, oz. ohranit vsaj malo udobja pri voznji, ker imam kar precej slabih cest na poti v LJ vsak dan. Razmisljam pa nekje 40/35 ali 45/40 nizanja.
Pomoc dobrodosla, ce se pa kdo ponudi za kaksno testno voznjo po toliko boljse
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
- RobMayth
- Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...
Sem se peljal z Mateotom, ki ima Vmax ce se en motim in je avto trdi ko hudic, na mojem pa imam Inter Alloy fedre trenutno in je avto enako mehak cez luknje, medtem ko med polnim bremzanjem se niti malo oz. malenkostno nagne in enako je v ovinkih....trd ko satan ampak luknje tak pozira kot prej z org. fedrami tak da sem res zadovoljen.
Seveda so v kratkem v planu Gewinde to je samo zacasno da ni kot traktor, ker so se druge stvari za porihtat prej
Seveda so v kratkem v planu Gewinde to je samo zacasno da ni kot traktor, ker so se druge stvari za porihtat prej
My penis is so polite, it stands up so girls have a place to sit down...
- RobMayth
- Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...
Amortizerji so bili menjani (pol leta nazajkmetek napisal/-a:To si dosegel samo z menjavo vzmeti, brez amortizerjev? Kako so lahko potem mehki in trdi, to naj bi opravljali amortizerji ne vzmeti
Sej pravim, da so to moje izkusnje, hvalabogu da je tako, ce pa ne verjames pa te peljem en krog(lahko z streho al pa brez, tvoja odlocitev
My penis is so polite, it stands up so girls have a place to sit down...
Saj verjamem, samo pocasno in hitro hitrost stiska upravlja amortizer, vzmet samo doloca trdoto (in visino), vsaj v tistem svetu iz katerega jaz prihajam je tako. Ker ce vzmeti lepo poberejo majhne udarce, bi se morale potem pri zavijanju in zaviranju tudi posest. Edino ce imas tako dobre amortizerje?
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Bok vsem skupaj!:D
Mene pa zanima kje bi lahko cim ceneje kupil vzeti h&r ali eibach
Eibach so pri amortizerju 150eur montaza 74eur. Znizano tezisce 30/30 mm
H&R so preko mimovrste so pa 167eur
Avto je clio storia 1.5 dci 2008
Kako je z tuvom ker povsot pise samo clio...ne pise pa zraven storia in 2008
Kako se kaj obese tale amortizer d.o.o...dobro nardijo?
Mene pa zanima kje bi lahko cim ceneje kupil vzeti h&r ali eibach
Eibach so pri amortizerju 150eur montaza 74eur. Znizano tezisce 30/30 mm
H&R so preko mimovrste so pa 167eur
Avto je clio storia 1.5 dci 2008
Kako je z tuvom ker povsot pise samo clio...ne pise pa zraven storia in 2008
Kako se kaj obese tale amortizer d.o.o...dobro nardijo?