B|ind napisal/-a:Hja, vrjetno zaradi fedrov (vmaxx).
Ce bi bli kasni bolj kvalitetni se nebi tko nagibal pa tud usedu bi se lepse.
vmaxx so kr kvalitetni. ampak mas vrjetn stock amortizerje. Vrjem ce bi mel te sportne in trsane da neb sel tolk grdo v ovink. Ceprav si vrjetn tu mogo kr fajn zavit da je sel tolk.
B|ind napisal/-a:Hja, vrjetno zaradi fedrov (vmaxx).
Ce bi bli kasni bolj kvalitetni se nebi tko nagibal pa tud usedu bi se lepse.
vmaxx so kr kvalitetni. ampak mas vrjetn stock amortizerje. Vrjem ce bi mel te sportne in trsane da neb sel tolk grdo v ovink. Ceprav si vrjetn tu mogo kr fajn zavit da je sel tolk.
Tudi najbolj huda cestna varianta (rumeni Koni, nastavljivi po visini in trdoti) niso dovolj trdi, da bi cisto eliminirali nagibanje, saj je to naloga precnih stabilizatorjev (anglesko anti roll bar). Jaz imam na mojem spredaj poleg Konijev se precni stabilizator od Clia 1.8 16V, pa se s slick gumai vseeno nagne takole:
naliM, pa se bo dalo kje videt oz se s tasbo zapeljat v tem Twingu ?
Hjo, pomojem je noro
kar se mojega tice, tako je, z lego sem izredno zadovoljen, z izgledom malo manj - ker je v kajlo. Ampak v planu ni nekih velikih vlaganj vec v ta avto. Morda spojler kot pravim in to je to. Edin ce bo res kaj takega da me bo premamlo
B|ind napisal/-a:naliM, pa se bo dalo kje videt oz se s tasbo zapeljat v tem Twingu ?
Hjo, pomojem je noro
Avto se lahko vidi v Mariboru in okolici (pot na Weinberg tour v A gre samo kak km stran od mene ), parkrat na leto pa tudi na kaksni progi, kot je Raceland ali Logatec.
V Logatcu za vikend je z dirkalnimi gumami sel avto v dolgem desnem ovinku tudi po dveh kolesih.
Kot je blo že napisano pa zbrisano
Našel sem zelo ugoden spojler, ga nabavil in danes dobil ! Seveda sem takoj moral probat kak bo izpadlo In sem z izgledom zadovoljen.. zdaj pa nekomu na barvanje (kak nasvet: Novo mesto z okolico) in pa na avto..
Kašna slika več pa ko bo v barvi in pritrjen
Najbolš da ga dam v barvo avta.. al ma kdo kako zanimivo idejo ?
Zadnjič spremenil B|ind, dne 24 Jul 2009, 22:43, skupaj popravljeno 1 krat.