Laguna 1.9 dCi Expression l.02

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
A.F.
Kraj: Cerkno / Logatec

Odgovor Napisal/-a A.F. »

Hvala vsem za pohvale :D
MaTe0 napisal/-a:Mas lep avto pa dober fotoaparat :)
Hvala, danes sem se malo igral z polarizacijskim filtrom :)
gagi«d hype napisal/-a:...js bi ga spustil bol v kajlo se mi zdi da bi leps prsla bocna linija ....drugace pa fenomenalna ....
Ja tudi meni bi bilo vsec, ce bi bilo spredaj se kak cm malo nizje...samo zdaj ko je ze vse zrihtano se mi ne da se enkrat rihtat...
Primoz Five napisal/-a:tega bravota sem videl ze parkrat (vserod)

a pravis da si kr cerklan :P
Od septembra ga vozi punca, prej sem ga pa tri leta imel jaz :) . Drugace pa sem iz okolice cerknega, cez teden pa zivim na vrhniki...
ToomY napisal/-a:Ej nora je tale tvoia Lagunca.... se vid da mas okus... nailepsa je taka kot je originalna + hude velke feltne + nizanje = perfekt :D :P
Ko bom svojo menjal za tako kot mas ti bom isto tako nekak naredu 100 posto :wink:
Sem mnenja, da je simpl najbols in tudi moja laguna je, kar se tice zunanjosti skoraj koncana, samo se letvice imam namen pobarvat v barvo karoserije.
Uporabniški avatar
Liquid
Kraj: Tolmin

Odgovor Napisal/-a Liquid »

Lepa laguna, ceprav bi se osebno odlocil za orig. platisca, letvice pa...pika na i :wink:

PS: Glede polarizacijskega filtra. Je vreden svojega denarja? Za svoj aparat moram dokupiti adapter, pa se bojim da delam premalo slik, da bi se "splacal" nakup. Lahko tudi na pm.
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
A.F.

Liquid napisal/-a:Lepa laguna, ceprav bi se osebno odlocil za orig. platisca, letvice pa...pika na i :wink:

PS: Glede polarizacijskega filtra. Je vreden svojega denarja? Za svoj aparat moram dokupiti adapter, pa se bojim da delam premalo slik, da bi se "splacal" nakup. Lahko tudi na pm.
Glede originalnih platisc je tko, da jih ima skor vsaka druga laguna. Teh pa ne vidis ravno na vsaki :wink: Ceprav so bila tudi originalna v igri in ce ne bi dobil teh, bi kupil originalne silverstone.

Polarizacijski filter...pomoje da se splaca, barve so veliko bolj poudarjene in nasicene. Baje pride najbolj do izraza ko slikas kje na morju ali na snegu saj iznici blescanje...Je pa danes prvi dan, ko ga uporabljam, tako da bom kaj vec glede tega vedel cez kak mesec, ko naredim malo vec slik :)

Kaksen fotoaparat pa imas?
Uporabniški avatar
Liquid
Kraj: Tolmin

Odgovor Napisal/-a Liquid »

A.F. napisal/-a:Kaksen fotoaparat pa imas?
Canon S1 IS

off :oops:
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
A.F.

Nekaj me zanima glede PDC senzorjev...a moram kaj pazit pri debelini nanosa laka ko bom barval zadnje letvice? Skrbi me namrec, da bi s predebelim slojem 'zmedel' delovanje in bi senzorji stalno piskali...
A.F.

Zanima me, kam v Lj ali okolici bi lahko dal barvat ALU platisca? Da naredijo dobro in poceni...za Spana in Sitarja vem, mogoce kdo ve se za koga drugega?
A.F.

Nekako mi je teh 120 konjev ratalo premalo in me zanima, kaksno je vase mnenje glede cipanja? Da ali ne? Malo me skrbi zaradi turbine...
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Platisca ti mora vsak licar pobarvati tako kot se zagre! :wink:

Cipanje.... Da! :D
Ce bos z avtom ravnal tako kot je treba, ne pricakuj nobenih tezav. To pomeni da mrzlega ne tiscis do konca, da ce ga tiscis v obrate malo pocakas preden avto ugasnes in da olje menjas na 15.000km, oziroma eno leto.
Cipanje z "boxom" pa odsvetujem, ce bi jaz imel dizla bi najbrs peljal h RSR ali SKN :)
Slika
A.F.

Evo, po dolgem času en mali update in sicer aktivni subwoofer(ček) Impulse SLB-300. Če bo šlo, ga bom montiral pod sprednji sedež, drugače pa v prtljažnik...Ima 200W rms, več pa niti ne rabim, saj drugače mi je original ozvočenje OK, samo basov primankuje...

še slika:
Slika

Na avtu so po novem tudi pobarvane letvice - slike pridejo kmalu :)

in pa kar je najbolj pomembno - zaenkrat vse dela brez problema.
Uporabniški avatar
F3KO

Odgovor Napisal/-a F3KO »

Prosim sporoči kak špila, ali pa mogoče posnemi če lahko. Tudi sam kupujem enako zadevo.
Če ni skruvnost, kje si kupil?

lp
A.F.

F3KO napisal/-a:Prosim sporoči kak špila, ali pa mogoče posnemi če lahko. Tudi sam kupujem enako zadevo.
Če ni skruvnost, kje si kupil?

lp
Imel sem srečo, našel sem ga rabljenega na Bolhi, tako da sem imel priliko tudi poslušat, kako igra - prejšnji lastnik je namreč imel še montirano v svojem avtu.

Za moje pojme je to to, saj ne rabim neke hude moči, samo majhno dopolnitev basov. Za kakšne havba partije ravno ne bo, pa tablice se tudi ne bodo tresle, ampak zame je zadosti.

Bom vidu, kako bo špilalo v Laguni, pomoje bi moralo bit OK. Samo še upam, da mi ga rata montirat pod sprednji sedež.
Uporabniški avatar
F3KO

Odgovor Napisal/-a F3KO »

aa tako. no ko boš mel zmontirano malo poslikaj, pa če boš lahko kak posnel bi blo super, ker me res zanima kak sse to čuje...

lp
A.F.

Bom vsekakor poslikal in tudi posnel, ko bo vse zmontirano.

lp
A.F.

Evo, danes mi je uspelo narediti par fotk:

Letvice so zdej pobarvane, s tem pa so tudi zaključeni moji plani glede zunanjosti...mogoče pridejo samo še eni distančniki 15-20mm.

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Impulse SLB-300 na svojem mestu:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Komentarji zaželeni :D
Zadnjič spremenil A.F., dne 19 Avg 2009, 23:40, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
LiLDee
Kraj: Šmarje pri Jelšah

Odgovor Napisal/-a LiLDee »

lepa laguna, 8) le feltne meni niso všeč...
Odgovori