sem bil glih vceraj v lovrencu mateo, pa niti ni tak slaba cesta. ko je vlka lukna te pac vseka tako centrifuga drugace pa gre skozi. najhujse je skoz ruse tist kos do kroznega
sigurno se pa zmanjsa udobje.
Imam se eno vprasanje, zanima me primerjava Eibach in H&R vzmeti. Vem samo to da so obojne nemskega porekla, da so obojne zelo solidne, za kaj vec pa bi vas prosil ce ma kdo kaj pojma...
F3KO napisal/-a:Imam se eno vprasanje, zanima me primerjava Eibach in H&R vzmeti. Vem samo to da so obojne nemskega porekla, da so obojne zelo solidne, za kaj vec pa bi vas prosil ce ma kdo kaj pojma...
Jaz tudi mislim, da z nobenimi iz te cetverice ne mores zgresit. Tudi cene so verjetno dokaj podobne. Aja, pa se vogtland smo izpustili - samo mislim, da jih prodaja samo techno racing v Kranju in nihce drug.
Zanima me, ce kdo ve, ali pasejo zadnji sedezi iz Lagune II grandtour v navadno Laguno kot je moja. Za sprednje se mi zdi logicno, da pasejo, za zadnje pa nisem cisto preprican...aja pa se za obloge zadnjih vrat me isto zanima..
V oko mi je namrec padel tale oglas in se mi notranjost pri tej veliko bolj dopade kot pri moji
Ej nora je tale tvoia Lagunca.... se vid da mas okus... nailepsa je taka kot je originalna + hude velke feltne + nizanje = perfekt
Ko bom svojo menjal za tako kot mas ti bom isto tako nekak naredu 100 posto