Elektricni pomik stekel

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
jero_slo
Kraj: Vrhnika

Elektricni pomik stekel

Odgovor Napisal/-a jero_slo »

Lep pozdrav.

Zanima me, ce je kdo ze to delov, oz ce ve kako je narjen v cliotu(98-01) za dodatno vgradit elektricna stekla.Mislm imam doma vse kable pa mehanizme pa motorcke, sam zanima me ce ima clio, ceprov nima elektricnih stekel, ze napelane kable do vrat.Gledov sem in vidu da jih pride 11 v vrata, uporabljeni so pa stirje(dva za zvocnik, in dva za centralno)ali mogoce kdo ve kaj je drugih 7 :?:

Hvala za pomoc!

Lp jernej
Uporabniški avatar
Samojed
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Samojed »

Pomik stekel seveda. Na levih je tudi stikalo za desna (npr 3 kabli, 2 kabla sta za osvetlitev stikal. Po mojem sicer ne rabis vseh , lahko pa da kadar imas kako funkcijo zapiranja sip ko avto zaklenes.
LP, Samojed
jero_slo

A mislis da bi lohk bli tut za elektricna ogledala :?:
jero_slo

a res noben ne ve :?:
Uporabniški avatar
Solero
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Solero »

Isti mehanizem bi ti uporabil se za nastavljanje ogledal al kako??
jero_slo

Solero napisal/-a:Isti mehanizem bi ti uporabil se za nastavljanje ogledal al kako??
Ne ne.jest mam mehanizem od tazga cliota k je mel elektricna stekla in ogledala.zdej me pa zanima, ce ma moj clio ki nima ne elektricnih stekel ne ogledal, ze narjen pr vratih elektriko za ogledala in stekla.Do vrat sicer pride 11 zic od tega sta 2 za zvocnik in 2 za centralno.kaj je ostalih 7?sam za elektricna stekla?al mogoce tut kej za ogledala?oz zanima me kako ma clio narjen za dodatno vgrajevanje ele. stekel in ogledal?

Hvala

lp jernej
Uporabniški avatar
CliYo II

Odgovor Napisal/-a CliYo II »

instalacija je pri vseh cliotih ista ali ma full opreme ali pa je sploh nima tko da tisiti clioti k nimajo vse opreme pac dolocene zice niso priklopljene ker pac nima te opreme...tko da ce mas od ravno takega cliota pomik stekel in ogledal sam prklops in bi mogl delat :)

Lp!
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

CliYo II napisal/-a:instalacija je pri vseh cliotih ista ali ma full opreme ali pa je sploh nima tko da tisiti clioti k nimajo vse opreme pac dolocene zice niso priklopljene ker pac nima te opreme...tko da ce mas od ravno takega cliota pomik stekel in ogledal sam prklops in bi mogl delat :)

Lp!
pa vrjetno kaksno varovalko bi mogu prtaknt ...... instalacija pa je puscena ja ...to sem ze gledu na enmu 1.2 brez pomika .....zdej ce se da to samo tako usoposobit nevem .... ce ne pa zmontirat pa na servis pelat pa rect da je crknlo pol je pa to njihov problem :lol:
jero_slo

Bom jest probu.Hvala za pomoc.bom sporocu , ce mi, oz. ko mi rata :D

lp
jero_slo

lp

sem prklopu in pogledu varovalke in motorcek za steklo ne nardi ne bu ne mu, kaj sele da bi lohk ogledal premaknu :D Sem pa pr maminem pogledu k ma pa sam elektricne sipe, da ze k vratom pride vec kablov kt pr men.tko da nevem, a se mi sploh splaca zajebavat, pa da bi naredu, da bi delal?sej res da sm stromar, sam tok cajta pa spet nimam :lol: a je slucajno ksn tak na forumu k je v 1.2 daju elektricne sipe+ogledala?

lp
Uporabniški avatar
doctor10

Odgovor Napisal/-a doctor10 »

Ze ve mogoce kaj se je potrebno postorit da bi to delovalo ? lahko dobim komplet za mojega cliota vendar nebi rad potem dobesedno vrgo v kos al pa se placeval za elektricarja 50eur+
Uporabniški avatar
doctor10

nisce... bi mi vsaj nekdo pomago ce bi mogoce na drugem forumu kje najdo? nevem glih anglesko in neven kaj bi vpiso na googlu not da bi mi vrglo ven.. prosim?
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Jaz sem na cliotu l.96 imel rocni pomik stekel.

Za elektircnega sem kupil el. sanke, instalacijo v vratih in stikala, pa je zadeva funkcionirala normalno!

Si kaj meril napetost - je sploh elektrika do stikala?
Slika
Uporabniški avatar
doctor10

Nisem se nabavo da nebi kupo pa pol nebi delovalo. zdaj neven kaj pa ce bi slucajno potegno 12V na motorcek bi moralo delovat ? al pa bilokaj da bi naredo ?
Uporabniški avatar
doctor10

Ok mogoce kdo ve kje bi dobil ta stikala ? oz podobne taksne manjse velikosti ?
Slika
Odgovori