Operacija: "TURBO"...
vceraj mi je na avtocesti pri nadzvocni hitrosti spulilo gumo okrog prednje sipe (sem mislil da je avto razpadel tako je razgrajalo po strehi)
na sreco je vecina bingljajoce ostala gor (edino en plasticen cepek uziva prostost nekje na dolenjski avtocesti
), se je pa zato zlomila plastika ki to gumo drzi
seveda imam gumice v rezervi vsaj dve, plastike pa nobene
ocitno bo spet v denarnici zasumelo
na sreco je vecina bingljajoce ostala gor (edino en plasticen cepek uziva prostost nekje na dolenjski avtocesti
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Kaj si pa divjalShusuglao napisal/-a:vceraj mi je na avtocesti pri nadzvocni hitrosti spulilo gumo okrog prednje sipe (sem mislil da je avto razpadel tako je razgrajalo po strehi)
na sreco je vecina bingljajoce ostala gor (edino en plasticen cepek uziva prostost nekje na dolenjski avtocesti), se je pa zato zlomila plastika ki to gumo drzi
Uf, pocistil temo in jo seveda v celoti prebral. Kaj naj recem? Vsa cast za TRUD, ki si ga vlozil. Kaj mi ni vsec? Biksanje s platisci. Sam sem mnenja, da bi morale na avtu ostati originalne (mogoce potrebne barvanja/obnove), na drugo mesto bi postavil te, ki jih rihtas zdaj, tistih zimskih bi se pa znebil, ker ne sodijo na ta avto; za moje pojme prevec odprte za na ta avto.
Vsaka cast pancho da si izbrisal 30 straniPancho napisal/-a:Uf, pocistil temo in jo seveda v celoti prebral. Kaj naj recem? Vsa cast za TRUD, ki si ga vlozil. Kaj mi ni vsec? Biksanje s platisci. Sam sem mnenja, da bi morale na avtu ostati originalne (mogoce potrebne barvanja/obnove), na drugo mesto bi postavil te, ki jih rihtas zdaj, tistih zimskih bi se pa znebil, ker ne sodijo na ta avto; za moje pojme prevec odprte za na ta avto.
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Vredno se mi je zdelo pocistit nekaj, kar temu forumu dviga kvaliteto in je vredno branja vsebine + tega si Shus s to legendo in vsem kar je dal skozi zasluzi, da je tema max pregledna in zanimiva za tistega, ki jo prebira. Notri je toliko uporabnih informacij, da bi jih bilo skoda pustiti zapacane z vso nesnago, ki se je do zdaj nabrala. Vsekakor je celotna zadeva za zgled ostalim in upam, da bo v prihodnje tako ostalo.
hvala
upam da nisi kaksnega koristnega nasveta/komentarja "pocistil"
nic bat tudi original feltne bodo sle na obnovo, zaenkrat bodo pa rdece gor, ker sem si po hm... kar nekaj letih originalnosti zazelel nekaj ne-serijskega
kaj drugega mi je skoda spreminjat, feltne pa lahko menjas na 15 minut, brez posledic, ce se jih navelicas
ne, obrobe se nisem popravil,
ni casa, izolirtrak power drzi gumo, pa tudi v kratkem ne mislim 200 peljat
se spricevalo

original vrednosti so pa tu
Power : 175 PS (129 Kw / 173 hp) at 5200 tr/min (Max RPM 6250 tr/min)
Torque : 270 Nm (27.5 mKg / 199 Lb-Ft) at 3000 tr/min (~ 115PS)
ce grem navor gledat po grafu ga je res 270 pri 3000rpm (kaj je potem tisti triglav naprej me pa ne zanima toliko)
konji so pa tudi najvecji okrog 5200rpm, tako da zaenkrat bo
btw. v cem je razlika med PS in hp? po vseh katalogih pise da ima avto 175 konjev, tam v oklepaju pa pise 173 (prvic vidim ta podatek)
matra me zato ker jih je bilo tocno toliko namerjenih
ko naredim nov izpuh, ocistim injektorje, namontiram sp. filter nazaj, pa se par malenkosti, bomo pa se enkrat pomerili
upam da nisi kaksnega koristnega nasveta/komentarja "pocistil"
nic bat tudi original feltne bodo sle na obnovo, zaenkrat bodo pa rdece gor, ker sem si po hm... kar nekaj letih originalnosti zazelel nekaj ne-serijskega
kaj drugega mi je skoda spreminjat, feltne pa lahko menjas na 15 minut, brez posledic, ce se jih navelicas
ne, obrobe se nisem popravil,
ni casa, izolirtrak power drzi gumo, pa tudi v kratkem ne mislim 200 peljat
se spricevalo

original vrednosti so pa tu
Power : 175 PS (129 Kw / 173 hp) at 5200 tr/min (Max RPM 6250 tr/min)
Torque : 270 Nm (27.5 mKg / 199 Lb-Ft) at 3000 tr/min (~ 115PS)
ce grem navor gledat po grafu ga je res 270 pri 3000rpm (kaj je potem tisti triglav naprej me pa ne zanima toliko)
konji so pa tudi najvecji okrog 5200rpm, tako da zaenkrat bo
btw. v cem je razlika med PS in hp? po vseh katalogih pise da ima avto 175 konjev, tam v oklepaju pa pise 173 (prvic vidim ta podatek)
matra me zato ker jih je bilo tocno toliko namerjenih
ko naredim nov izpuh, ocistim injektorje, namontiram sp. filter nazaj, pa se par malenkosti, bomo pa se enkrat pomerili
feltne so polakirane (40eur)
pri KPK ki je 1km naprej od licarja ki mi je avto barval, se pravi vsega skup 5km stran od doma, pa sploh nisem vedel da je tam

sto veselih sraufov sem nazagal

"samo" se zlepim skupaj, potem pa k vulkanizerju
medtem je prispel paket ucenosti iz spanije (60eur)

malo sem bezal klimo in ugotovil da je presostat krepnil, najprej sem mislil da je plin pobegnil, samo ni nikjer mastno in zeleno, tako da bo kar senzor
nov pride 50innekajeur, samo cakal ga bom da mi bo brada zrasla
pri KPK ki je 1km naprej od licarja ki mi je avto barval, se pravi vsega skup 5km stran od doma, pa sploh nisem vedel da je tam

sto veselih sraufov sem nazagal

"samo" se zlepim skupaj, potem pa k vulkanizerju
medtem je prispel paket ucenosti iz spanije (60eur)

malo sem bezal klimo in ugotovil da je presostat krepnil, najprej sem mislil da je plin pobegnil, samo ni nikjer mastno in zeleno, tako da bo kar senzor
nov pride 50innekajeur, samo cakal ga bom da mi bo brada zrasla