simobilc ob 12h
grem zdaj konje lovit po garazi, nekje mi ven bezijo
Ja Susu je malo manj pokazalo, jurretu je pokazal ene 10KM manj kokr bi mogu met, sam je mel neke tezave z tem modulom, ker je bil navor all over the place, leonidu je pokazalo tocno tok kokr mu je ze prej, Stupotu je en konj al dva vec pokazalo (ce se ne motim), meni pa 9 vec.Drmo napisal/-a:So kr natancni teli njegovi valji.
Ja sevedaurosr napisal/-a:Jah Tadej, zdej bos mogu pa ob registraciji povedat, da ubistvu spadas en razred visje, in bos 200eur vec placeval zavarovanjeTadej napisal/-a:Ja Susu je malo manj pokazalo, jurretu je pokazal ene 10KM manj kokr bi mogu met, sam je mel neke tezave z tem modulom, ker je bil navor all over the place, leonidu je pokazalo tocno tok kokr mu je ze prej, Stupotu je en konj al dva vec pokazalo (ce se ne motim), meni pa 9 vec.Drmo napisal/-a:So kr natancni teli njegovi valji.
Drugace so pa za mojega take uradne vrednosti:
» Max. Torque: 165Nm @ 5000rpm
» Max. Power: 94kW @ 6100rpm
namerli smo pa:
» Max. Torque: 175Nm (sicer je izmerjen max 180.2Nm, ampak je to neka cudna spica pri 4700rpm)
» Max. Power: 100kW![]()
![]()
To niso zimske ampak letne namenjene za tisanje86-4PJ napisal/-a:kdaj ste sli pol iz LJ ?
pa leonit ti se vedno na zimskih ? al sam za dyno ?
Sam sem prej meril ze pri avtoelektronki. Razlika pri merjenju je pa ubistvu "samo" v navoru..tukaj ga je za 30nm vec(to naj bi bilo zaradi valjev z zavoro). Jutri bom dal v svojo galerijo od tega dyno testa, tako da se bo dalo vidt razlikourosr napisal/-a:Tile valji so posteno smesni, vsi jih hvalijo, da majo zavoro in da so zelo natancni, ampak so se cisto vsi do sedaj namerili vec konjev kot jih imajo serijsko...,
pa nocem nobenmu nc, da ne bo zdej prslo do kregarije.
Se morm u kratkem predno kej predelam, se jst zapeljat do njega, da primerjam grafe-rezultate z avtoelektroniko.
Kolkr uzames. Pomoje so prekleto natancni, ker tisto preracunavanje v izgube je nastavljivo in ima ERC nastavljeno na 20% izgube. V te podatke ki so jih fantje napisal so pa ze vklucene izgube. Najvaznejsi podatek je pa tako ali tako samo na kolesih.urosr napisal/-a:Tile valji so posteno smesni, vsi jih hvalijo, da majo zavoro in da so zelo natancni, ampak so se cisto vsi do sedaj namerili vec konjev kot jih imajo serijsko...,
pa nocem nobenmu nc, da ne bo zdej prslo do kregarije.
Se morm u kratkem predno kej predelam, se jst zapeljat do njega, da primerjam grafe-rezultate z avtoelektroniko.