Firefox problem

Vse ostale teme
Odgovori
Uporabniški avatar
skopusnik
Kraj: Novo mesto

Firefox problem

Odgovor Napisal/-a skopusnik »

danes ko sem odprl FF3, se mi je sesul po par minutah. in to skos dela. potem sem posnel Chrome, pa se je tudi ta sesul, zaenkrat le enkrat. kaj naj naredim?
:? :mad: posteno mi gre na zivce da se vedno sesuje Firefox :x
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

pr men je blo isto ... Ampak je prsel cas ko je blo treba spucat racunalnik, sem vseskup sformatiral (ob tej priloznosti: Hvala MaTe0 za pomoc :)), nalozil novejs windowse gor, nanovo firefox in zdej deluje tako kot mora ... Se mi odkar sem jo nalozu ni se niti enkrat sesula ...
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

skopusnik pomoje mas kak malware k ti sesuva browserje. Probaj malwarebytes. Preskeniraj PC in popucaj nesnago pol pa se reinstall firefoxa...
Uporabniški avatar
skopusnik

zrihtano. sem preskeniral pa je dobro. zgleda da je bil virus :?
Uporabniški avatar
megancek

Odgovor Napisal/-a megancek »

A se ti je sesuval, ko si hotel shraniti nekaj? Nek dokument, sliko, karkoli, glih toliko, da se ti je odprlo okno (Save dialog) ?

Meni se trenutno to dogaja pri FF in Chrome-u na Visti. S katerim programom si pregleda komp?
Uporabniški avatar
skopusnik

ne, nic nisem shranjeval. sem pogruntal da mi to dela tud pr Skypu, Xfire, rFactor....pregledal sem pa z NOD32 pa ni nic naslo :?
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

skopusnik napisal/-a:ne, nic nisem shranjeval. sem pogruntal da mi to dela tud pr Skypu, Xfire, rFactor....pregledal sem pa z NOD32 pa ni nic naslo :?
Vrjetn mas kakega trojanca. Poskusi z aviro. Nod itaq ne najde nic. Naslednja je ko bos nasel trojanca uporabis google in poisces kak removal tool za ta trojanc se zihr kaj najde. Ce se vedn ne pomaga, podatke na disk in pa formatirat. Ce si hoces prihranit cas in potrplenje ti postopek z formatiranjem priporocam prvo :) Vseeno pa le poskusi pogooglat. Ziher nisi prvi.
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
megancek

Odgovor Napisal/-a megancek »

Ce se nisi, ti priporocam pregled se z Spybot Search & Destroy in Superantispyware.

Oba zastonj, oba dobra.
Odgovori