Sebastijan napisal/-a:Tu je pa lahko kriva masa ali pa zarnica ne sedi vredu v svojem leziscu
Drugace pa lepa laguna.
Verjemi da je zarnica vredu in tudi lezisce zarnice. Enih 460x sem razstavil in sestavil vse skupaj
Maso ne pusca mikrostikalo, ker ce carnico v original leziscu priklopim se na maso sveti.
Problem z mikrostikalom resen
Z malim svedrom sem ga vse okoli zvrtal, da sem ga lahko odstranil in ga zabrisal v smeti . Nato sem vzel drugo mikrostikalo in ga z vroco plastiko prilepil. Malce sem mogel vse skupaj predelati, ker to drugo stikalo dela glih kontra kot tisto prvo .
denism:a mi prosim opises postopek odstranjevanja tapete na vratih. js sm mogu en srauf al neki spregledat ker sm odsraufu prakticno vse kar sm vidu in zvohu pa je se vedno neki drzalo tapeto. Je kaka fora?
Prosim lepo in hvala
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?
Na dnu vrat imas 2 vijaka (torx), enega pa na kljuki s tem, da je za plastiko! Plastiko odstranis z majhnim izvijacem. Ostalo so le plasticni cepki. Spodnjo stran tapete potegni proti sebi, da popustijo cepki. Na to tapeto moras povlecti navzgor, ker je na vrhu zataknjeno v gumo. Nato samo se iztaknes zajlo med kljuko in kljucavnico. To je vse.
Ce kaj ni jasno vprasaj.
V bliznji prihodnosti imam namen pobarvati bremze.
Potrebujem informacije, s cim jih predhodno scistiti.
Svetujte kaksno barvo naj uporabim za barvanje?
scisti jih z Zicno krtacko, lahko s tako da jo das na kotni brusilnik ali pa na rocni vrtalni stroj samo pazi na gumice. Barva pa je baje vsaka dobra tako pravijo na tem forumu.
Renault ZOE 2014
Citroen c5 2.0 hdi 2003
Renault megane 1.9 dti letnik 1999 - že davno šel počivati
Tocno tako, kot so povedali ze pred mano - ce imas moznost, vso rjo zbrusi dol. Jaz sem jo zbrusil s krtaco in vrtalnim strojem - gre ful lepo dol. Ce bos pa na roko brusil bo pa nekoliko bolj namatral. Preden barvas se scistis z nitrotom. Barva je pa vsaka dobra, jaz sem barval z tessarol emailom in se ni nic luscilo.
denisn - hvala za odgovor. nism vedu da jo je treba cuknt iz cepkov. ponavad pr nemskih avtih sam navzgor prtisnes pa je to to. Sporocim ko bomrazmontiral.
LP
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?