vrjetno ja,ma ko hoces zaverglat crknejo lucke,al se samo nic ne zgodi,provaj pogledat ce so kabli na zaganjacu,meni se je + odsravfal in je bil slab stik.
enej_46 napisal/-a:vrjetno ja,ma ko hoces zaverglat crknejo lucke,al se samo nic ne zgodi,provaj pogledat ce so kabli na zaganjacu,meni se je + odsravfal in je bil slab stik.
mrkne vse, samo ck nardi zaganjac-starter
lucke, radio kondenzator vse,
ko pa spet obrnem na kontak pa dela vse na polno strom je tak da akumulator sem izkljucil iz seznama moznih krivcev
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
hmmm,ce mas se kasen akumulator vseeno probaj,ni nujno da je poln..ce ck nardi,pol ni zaganjac. Provaj zamenjat akumulator za probat,meni je na mazdi isto nardilo,je bil aku v kurcu,zdej dela bp..
enej_46 napisal/-a:hmmm,ce mas se kasen akumulator vseeno probaj,ni nujno da je poln..ce ck nardi,pol ni zaganjac. Provaj zamenjat akumulator za probat,meni je na mazdi isto nardilo,je bil aku v kurcu,zdej dela bp..
hm
akumulator ni niti eno leto star
2-3mesce nazaj sem ga dal na novo polnit
danes zjutraj mi je vse normalno delalo
popoldne pa samo se ck ck ck ck
najlazje ti je zamenjat aku in probat,al pa poglej,da se ti kasna klema ni odsravfala.ce bo isto preglej kable na zaganjacu da ti stika ne nardi ko porine zaganjac vn,al pa da pade kabel dol (s5 lastne izkusnje )
ja bom pogledal
samo pol da sem ga do doma spravil so me potisnili je vzgal
vem da ni najbolj pametno na potisk samo v centru mesta ga ravno nisem zelel pustit
clio open napisal/-a:Js mam edino tako izkusnjo, k so ble krtacke zanic. Ca si z necim mal po njem udaru, je pa zavrteu. Isto, k sm obrnu kljuc je sam ck nardl in nc vec.
Ja samo njemu tudi lucke crknejo,to je...hmm... Ko sm mel zaganjac v k. Niso crknile lucke. Hmm...
haha ja uzgat more
si pogledal okoli zaganjaca, podrkaj malo tista 2 kabla ki greta na zaganjac, pa cez noc izklopi baterijo (s5 lastna izkusnja) ki meni se je pol kablov vzgalo je bil stik na zaganjacu. preglej tudi tiste varovalke pri posodici za vodo od sip...no cim vec stvari poglej.
prej te ni nikoli zajebaval zaganjac?