Ce je guma pravilno skladiscena mora imeti enake lastnosti kot nova se 4 leta od izdelave!
Drugace pa vsak rad vidi, da dobi cim novejso gumo. Ce je pa guma stara nekaj let, se da pa ponavadi dogovoriti za kaksen popust
Stupo napisal/-a:Ce je guma pravilno skladiscena mora imeti enake lastnosti kot nova se 4 leta od izdelave!
Drugace pa vsak rad vidi, da dobi cim novejso gumo. Ce je pa guma stara nekaj let, se da pa ponavadi dogovoriti za kaksen popust
Se popovnoma strinjam!
Je leto ali dve stara pnevmatika boljsa kot tri mesece stara.
In za vse tiste, ki boste dajali nove pnevmatike na platisca!
V primeru, da so na novo zmontirane in postavljene na avto se ob naglem zaviranju in prehitrem speljevanju lahko pnevmatika razcentrira ter vam zato lahko pri doloceni hitrosti volan trese.
Cca dva dni potrebuje mazilo, ki ga namazejo ob rob pnevmatike, da se popolnoma posusi.
...prej bo dala, prej bo frej...
Ni vazno al je mucek ali pesek... Vazno, da je mesek...
Nevem, jaz se vedno garantiram da moje niso tako glasne kot nekateri pravite. Ce kdo ne vrjame se gremo lahk pelat, np.
Kakorkoli, moj glas se vedno za GY F1 ker se po MOJIH iskusnjah zelo dobro obnesejo.
B|ind napisal/-a:Nevem, jaz se vedno garantiram da moje niso tako glasne kot nekateri pravite. Ce kdo ne vrjame se gremo lahk pelat, np.
Kakorkoli, moj glas se vedno za GY F1 ker se po MOJIH iskusnjah zelo dobro obnesejo.