No ta vikend sem imel cast, da mal stestiram tole lepotico ki je spodaj na sliki. Uglavnm je Laguna Cupe 2.0dCi 170KM(zelo poskocna) in ima 1614kg. Mestna in sportna poraba se je vrtela okol 7,7 litra, pri relacijski voznji pa okol 5,5-6.5 litra. Kar se tice opreme je imela kr vse razen navigacije. Kaj cm rect voznja je fenomenalna z njo. Ovinkov se drzi po suhem in po mokrem kot pribita(imela je zimske gume). Motor je zelo prozen in lepo konstantno vlece. Zelo se mi dopade volanski obroc ki je zelo debel in imas res obcutek da neki taprauga drzis v roki. Imela je tudi paket muske 3D audio, ki pa zelo dobro spila brez hrescanja, ko navijes do konca in basi se lepo slisijo(tako da kak dodaten woofer je tukaj odvec). Povezava bluetooth z mobitelom je vec kot odlicna. Pa se eno zelo dobro lasnost ima, obracanje xenonskih luci v ovinkih.
Ja prostora zadaj je res bolj malo, spredaj pa vec kot dovolj.
Fajn lagunca, sem vozil enako, le bencinarja. Ce bi se mi pojavil kaksen visek, se jo sploh nebi branil
Je pa razlika med najbolj osnovno opremo in initiale paris samo v navigaciji in mislim da audio sistemu.
sicer ne vem al sem slep al pa res nima meglenk , pa kaki park senzorji pomoje tudi nebi skodli ker preglednost nazaj je najverjetneje tudi bol jeba, drugace pa raketa samo da je motor pravi, aja pa crna barva ji pase da glava pece
sinko napisal/-a:sicer ne vem al sem slep al pa res nima meglenk , pa kaki park senzorji pomoje tudi nebi skodli ker preglednost nazaj je najverjetneje tudi bol jeba, drugace pa raketa samo da je motor pravi, aja pa crna barva ji pase da glava pece
meglenke po vsej verjetnosti so v luceh, za park senzorje ka pa vem na sportnem avtu pa park senzorji??