Dans smo se trije pelali v avtu ko sem zaslisu da ob kakih bumpih na cesti zadi levo neki zaskripa oz. zaripsa. Takoj sem posumu da guma ripsa ob plastiko ampak se mi je zdel skor nemogoce, ker je se par dni nazaj blo vse vredu. Ko sem prsu domou sem si su ogledat avto in opazu, da je levo kr pocepnu :S Tko par cm nizji je kot na desni Zdej pa nevem kako bi se lah to nardil oz. kaj je vzrok tega. Fedri so stari pol leta (H&R 30mm) optika je bla narjena pred pol leta pr spanu in do zdej ni blo nobenih problemov.
Se komu kej sanja kaj bi lahko blo? Oz. kam naj pelem jutri. K renault majstru al k spanu?
Se slika leve strani (se vid da je nizi)
in desna (tko kot so ostale)
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Ja nevem? Slisal se ni nc in tut pri voznji se zdej nc ne pozna razlike sam pac drgne ze ko grem cez lezecega... Mislis da je feder su al kaj? :O
Mislm da so trenutno moji rjavi bobni najmanjsi problem Barvanje pride polet ko bo bol toplo in ne bo tok dezja =) hehe
OK komi sm najdu racun od fedrov zdej. Pol je najbols da grem jutr k majstru da dvignemo avto pa pogledamo?
Se kdo drug kj ve v zvezi s tem...?
Pa saj ce je feder sov kar dvomim, se more videt ce se vlezes pod avto. Vrjetn ti je amortizer sel. Zdaj pa mi se nekaj povej. Ko vidim da imas iste gume kot jaz, se tebi tud kamencki tako prijemajo fejst na gumo? in s koliko bar-a jih filas da se ne rabijo ?
glede na napisano je mozno, da ti je prema umrla
meni je tko pri starem kangooju nardil, ko sem se poln peljal caz en kanal, in je samo fejst zaruzlo ...
bi bilo fino, da bi dal fotke obeh strani gor, da se vidi dajanska razlika
Mislim ko se peljes pa npr. zapeljes na soder ful se prime na gumo pa posledicno mece gor po notranjem blatniku. Ne vem no, vrjetn zato ker je mehke guma tolk.
MaTe0 napisal/-a:Zdaj pa mi se nekaj povej. Ko vidim da imas iste gume kot jaz, se tebi tud kamencki tako prijemajo fejst na gumo? in s koliko bar-a jih filas da se ne rabijo ?
Ja kamencke zlo mece ja. Nimamo kej. Se pa zato noro drzijo ceste tut v mokrem =) Pa je nekak uravnoveseno hehe.
Spredi mam 2.4 bara in zadi 2.3 pa je lih prow.
tekac napisal/-a:
bi bilo fino, da bi dal fotke obeh strani gor, da se vidi dajanska razlika
sej sm dau. kake 2-3cm je razlike :S
Ker mamo tak super vreme mi ne bo ratal zlezt dons pod avto in slikat. Pomoje se bom jutr kr lepo oglasu pr serviserju da vidmo kako pa kaj... Sam upam da ne bo treba kej velik menjat...
Bom porocal kako bo...
Ce je vzmet pol pa takoj reklamirat. Vrjetn si prleto na neko slabo serijo H&R al kak Pol si vrjetn lih te kupo katerih niso stestiral da je bla slaba zlitina