Ja kai bi vse nalepke dol daju... pol je bv da je tak model ker bi zgledu ko navadn RS... sam uno R27 das pa res lahk dol k ne pase gor vsai na slikah se tko vid.. mogoce je v zivo drugac
Ja kai bi vse nalepke dol daju... pol je bv da je tak model ker bi zgledu ko navadn RS... sam uno R27 das pa res lahk dol k ne pase gor vsai na slikah se tko vid.. mogoce je v zivo drugac
Sej to da je R27 ne pomenijo le nalepke ... Men so skor otrocje, brez bi biu precej hujsi, itak ga barva izdaja ce ne drugega .
nalepke kr pust tko, kot so, ker mu najbolj sedejo. Zdj bom najbrz veckrat vidu tale avto, k se skor vsak dan vozm v KR.
Aja, k te ustrahujejo s policaji. Ker je lih pred Tusem, sem slucajno tam kake 2 meseca nazaj vidu policaja v beli civilni astri, kako je lepo mularijo "pospravu", tko d bod pozoren tud na civilne.
Ma ne originalne nalepke to mi niti na misel ne pride mislil sem o crom look nalepki na sovoznikovi strani na prvem odbijacu (r27)...drugace pa avto definitivno ostane tak kot je.....edino par lepotnih dodatkov dobi mogoce bo prvi ze naslednji teden