Laguna III 2.0dci l.2007 by tdk
Laguna III 2.0dci l.2007 by tdk
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... highlight=
Pozdravljeni!
Po velikih mukah z aktivacijo na Renault klub forumu dajem link do moje lagune III,2.0 dci....to je moja tretja laguna in sem bil z vsemi zelo zadovoljen.....
lp tdk
p.s.Komentarji in informacije dobrodosli
Pozdravljeni!
Po velikih mukah z aktivacijo na Renault klub forumu dajem link do moje lagune III,2.0 dci....to je moja tretja laguna in sem bil z vsemi zelo zadovoljen.....
lp tdk
p.s.Komentarji in informacije dobrodosli
Re: Laguna III by tdk
Lepa lagunca
Povej kaj vec o opremi, motorju, itd...
Kaksne tezave si pa imel z vclanitvijo na forum?
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Hm,tako je....kar nekaj casa se po registraciji nisem uspel prijaviti na forum...od danes deluje:))
Torej laguna je letnik november 2007,pelje se fajn,150 konjev,poraba ob kombinirani voznji 7 litrov nafte.Od opreme manjka navigacija,parkirni senzorji,gretje sedezev...ostalo je v glavnem vse.Prevozenih imam nekaj malega cez 30k km;avto sem kupil lani septembra po veliki kolobociji z bmw 320d....drugace pa zelo zadovoljen...edino,kar mi je malo cudno je,da ko vzgem mrzlega dostikrat takoj pokadi modro-sivo,potem pa je vse ok.
lp tdk
Torej laguna je letnik november 2007,pelje se fajn,150 konjev,poraba ob kombinirani voznji 7 litrov nafte.Od opreme manjka navigacija,parkirni senzorji,gretje sedezev...ostalo je v glavnem vse.Prevozenih imam nekaj malega cez 30k km;avto sem kupil lani septembra po veliki kolobociji z bmw 320d....drugace pa zelo zadovoljen...edino,kar mi je malo cudno je,da ko vzgem mrzlega dostikrat takoj pokadi modro-sivo,potem pa je vse ok.
lp tdk
Lepa Laguna! Motor pa je tudi pravi
Tvojo zgodbo z 320d poznam iz BMW foruma. Takrat sem se ravno odlocal za nakup in v izboru je bil tudi 320d. Ko sem prebral, kaksne probleme si imel (in se nekateri drugi), je BMW izpadel iz mojega izbora.
Kar se pa tice placa na zadnjih sedezih, tudi Laguna II ne blesti, kar se tice prostornosti.
Tvojo zgodbo z 320d poznam iz BMW foruma. Takrat sem se ravno odlocal za nakup in v izboru je bil tudi 320d. Ko sem prebral, kaksne probleme si imel (in se nekateri drugi), je BMW izpadel iz mojega izbora.
Kar se pa tice placa na zadnjih sedezih, tudi Laguna II ne blesti, kar se tice prostornosti.
Zadnjič spremenil A.F., dne 26 Mar 2009, 14:05, skupaj popravljeno 1 krat.
aha,se glede placa na zadnjih sedezih....sam sem navajen,da imam sedez skor cisto nazaj in takrat je res malo utesnjeno;ko kdo sedi zadaj dam sedez naprej in je zadaj dovolj prostora tudi za starejsi osebi...drugace pa zadaj sedita vecinoma hcerki(11 in 9 let).
Je pa laguna bolj trda od lagune II(sem imel skoraj leta 1.9dci,letnik 2003),sedezi so trsi,pa volan...deluje torej precej trse,kar mi ustreza.
Nekomu se pac ne dopade notranjost ali zunanjost;normalno.Meni zgleda solidno znotraj,pa tudi zadnje luci so res malo samosvoje...meni so ok.
lp tdk
Je pa laguna bolj trda od lagune II(sem imel skoraj leta 1.9dci,letnik 2003),sedezi so trsi,pa volan...deluje torej precej trse,kar mi ustreza.
Nekomu se pac ne dopade notranjost ali zunanjost;normalno.Meni zgleda solidno znotraj,pa tudi zadnje luci so res malo samosvoje...meni so ok.
lp tdk
Bmw....zgodba zase...je bil v garanciji,pa ga vec nisem hotel vzeti;marsikaj se je slisalo o popravilu...in sem doplacal za laguno.Bmw ni slab avto,sem imel pac nesreco...isto kot imajo nekateri slabe izkusnje z laguno II jo jaz osebno lahko samo pohvalim.A.F. napisal/-a:Lepa Laguna! Motor pa je tudi pravi![]()
lp tdk
Lepa laguna ja men osebno je zadnji konec avta res hud moj okus pa volan mi je usec k je spodaj bol raven res huda laguna pa se 150 km vrjetno je dost bl agresivna proti 1.9 se nekaj me zanima koliko kosta taka laguna si kupil novo ali rabljeno? veliko varnih km ti zelim 
Laguna 1.9 dCi ATHUENTIQE
ALPINE IVA D106R
IMPULSE SD1400
2XIMPULSE CW-12AL
ALPINE IVA D106R
IMPULSE SD1400
2XIMPULSE CW-12AL