original avtoradio Pomoc!!
original avtoradio Pomoc!!
Imam en problem. V avtu imam original avtoradio TUNER LIST zdej sem pa hotel zamenjati za UPDATE LIST (ni mp3) pa mi ne dela display. Je ze kdo imel ta problem?
Scenic III 1.5 dCi, 110KM
Captur II 1.5dCi, 115KM EDC
hm, kakor vem tole ni zdruzljivo skupaj...a ni blo ze receno na forumu, da se ne da kar tako zamenjat, ker je display pri novem drugacen, pa bi ga moral tud menjat...
Ker se spomnim, da sem ze jaz nekaj casa nazaj gledal, da bi si lahko kupil novejsi original radio na mp3 pa sem potem ugotovil da je treba se display menjat
Ker se spomnim, da sem ze jaz nekaj casa nazaj gledal, da bi si lahko kupil novejsi original radio na mp3 pa sem potem ugotovil da je treba se display menjat
avtoradio ni od faze 2 ampak od faze 1. tuner list je 2004 letnik, update list pa 2005 letnik. ni mp3.jurre napisal/-a:hm, kakor vem tole ni zdruzljivo skupaj...a ni blo ze receno na forumu, da se ne da kar tako zamenjat, ker je display pri novem drugacen, pa bi ga moral tud menjat...
kupil bom xcarlink, gor lahko priklopis pa USB, spominsko kartico in pa AUX vhod. Priklopi se ga pa namesto CD-changerja. In cisto lepo dela.denisn napisal/-a:To je adapter za ipod in mp3 player.
To tudi dela samo na update list radiu, ker je treba vklopiti funkcijo aux in.
Kupi si FM oddajnik, pa bo za en cas. Tako sem naredil jaz, pa je funkcionalno.
http://www.renault-klub.si/forum/viewtopic.php?t=17488
Nisem si to jaz izmislil (da ne bom kaj kriv!)
Nisem si to jaz izmislil (da ne bom kaj kriv!)
Pa sej sem ze v uni temi razlagov...
Datotek (cdjev) je lahko toliko kot jih podpira radijo, se pravi pri renoju 6, alfa 6-10...
Stevilo skladb deluje tud 160+ v enem folderju, preverjeno!
Vrstni red pa ne vem, smo ze v uni temi ugotavljali kako in kaj, pa nismo ugotovili.
Se pravi, slabosti so, da ne izpise komada na zaslonu - ne vem, al gledate komad al poslusate muziko?!? Sej ja veste kaj ste dali na usb...
Pa da podpira samo 6cd-jev??? - To je omejitev radia, ne pa xcarlinka...
Ne vem no, jst trdim da je to odlicna zadeva, sploh ce je v igri da ostane originalen radio.
lp.
Pa se enkrat, mape morajo bit poimenovane, zato da jih zazna kot cd-je. To je pomankljivost?moofdi napisal/-a:Sicer videno v alfi, ne vem ce je v renaultu kej drugace... Bp prebere 10 map oz. "cd-jev", dela tudi z 150+ datotek v mapi, vec ni blo sprobano.s3c napisal/-a:Zdaj imam ta modul en teden v avtu in se mi po pravici povedano ne zdi neka super-truper pogruntavscina.
1. Na USB-ju bere datoteke samo ce so v obliki "CD01"...
2. Teh datotek je lahko samo 6 (do CD06)!
3. V vsaki datoteki je lahko samo 99 skladb...
4. Vrstni red predvajanih skladb ni abecedni temvec nek svoj...
Tak kot so bile datoteke dodane v nek direktorij... (to me se najbolj od vsega moti). Ce bi znal resiti ta problem bi se nekako sprejel zadevo.
Sicer pa je tole idealna zadeva za nekoga, ki mu original radio ali changer ne podpira mp3, nebi pa rad menjal radia oz. se znebil changerja.
Mape pa morajo biti poimenovane s CD01... zato ker napravo zazna kot changer in se je treba nekako premikat cez mape.
Datotek (cdjev) je lahko toliko kot jih podpira radijo, se pravi pri renoju 6, alfa 6-10...
Stevilo skladb deluje tud 160+ v enem folderju, preverjeno!
Vrstni red pa ne vem, smo ze v uni temi ugotavljali kako in kaj, pa nismo ugotovili.
Se pravi, slabosti so, da ne izpise komada na zaslonu - ne vem, al gledate komad al poslusate muziko?!? Sej ja veste kaj ste dali na usb...
Pa da podpira samo 6cd-jev??? - To je omejitev radia, ne pa xcarlinka...
Ne vem no, jst trdim da je to odlicna zadeva, sploh ce je v igri da ostane originalen radio.
lp.
Če je ravno, ni zabavno.