Twingo II RS 1.6 16V, l.08 - kinder jajcek - NAPRODAJ
Ja teli so pa res nekam posebni
Z mojim twingotom pa vse po starem, zaenkrat sem zamenjal zimske gume z letnimi, razlika kot noc in dan. Sploh pri visjih hitrostih je bil z zimskimi 185 55 R15 kot federgajba
Kilometri se pa veselo nabirajo, trenutno jih je nekaj cez 14.000km, avto pa laufa kot urca.
Ker je bila enkrat debata glede tocnosti stevca - pri 207km/h po stevcu, je po GPSu 200km/h. Koncna hitrost je pa 228km/h (blokada v 5. prestavi), po GPSu 220km/h.

Sem opazil da mlincka se nisem slikal, tako da prilagam se to sliko:

Barva je malo cudna, ker je slikano z mobijem.
Z mojim twingotom pa vse po starem, zaenkrat sem zamenjal zimske gume z letnimi, razlika kot noc in dan. Sploh pri visjih hitrostih je bil z zimskimi 185 55 R15 kot federgajba
Kilometri se pa veselo nabirajo, trenutno jih je nekaj cez 14.000km, avto pa laufa kot urca.
Ker je bila enkrat debata glede tocnosti stevca - pri 207km/h po stevcu, je po GPSu 200km/h. Koncna hitrost je pa 228km/h (blokada v 5. prestavi), po GPSu 220km/h.

Sem opazil da mlincka se nisem slikal, tako da prilagam se to sliko:

Barva je malo cudna, ker je slikano z mobijem.
Haha kok je dobr ej =D Sploh k je RS je dobesedno luskan =D Vidm da u AH-Real servisiras? Al si ga tm samo kupu? Men so kr mal dragi na servisu tam. Majo pa najbolsiga kleparja za moje pojme =)
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Za distancnike bom se premislil
UrbanD, kupljen je bil na Realu, pa tudi servisi bodo najbrs delani tam.
Danasnji (bolj kot ne nevidni) dyno graf:
Najvecja moc je pri najvisjih obratih.
Izmerjenih je pa bilo 136,5KM in 164Nm navora.

UrbanD, kupljen je bil na Realu, pa tudi servisi bodo najbrs delani tam.
Danasnji (bolj kot ne nevidni) dyno graf:
Najvecja moc je pri najvisjih obratih.
Izmerjenih je pa bilo 136,5KM in 164Nm navora.

Zadnjič spremenil Stupo, dne 22 Jan 2011, 05:25, skupaj popravljeno 2 krat.
Pa imam se eno igracko za twingota

Ce bo projekt nekega leta uspel, bi si kupil carPC, oziroma kaksen mini prenosnik, da bi lahko vedno videl temperaturo hladilne tekocine, olja...
Drugace pa kaze vse podatke o vozilu, na voljo je tudi merjenje hitrosti 0-100, na 402m ter navora in konjev.
Prikazuje tudi napake na vozilu, ki se lahko tudi izbrisejo.

Ce bo projekt nekega leta uspel, bi si kupil carPC, oziroma kaksen mini prenosnik, da bi lahko vedno videl temperaturo hladilne tekocine, olja...
Drugace pa kaze vse podatke o vozilu, na voljo je tudi merjenje hitrosti 0-100, na 402m ter navora in konjev.
Prikazuje tudi napake na vozilu, ki se lahko tudi izbrisejo.