Notranja tapeta na vratih!

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
bostavraber
Kraj: Radlje ob Dravi

Notranja tapeta na vratih!

Odgovor Napisal/-a bostavraber »

Zdravo!

Zanima me kako se dobi dol notranja tapeta na vratih na Scenicu II. Problem je v tem, da mi je verjetno sla "fedra" pri kljuki za odpiranje vrat in ne skoci vec nazaj, tako da moram vzeti dol tapeto, da lahko pogledam kaj je narobe. Mogoce je imel kdo tak problem in ve kaj narediti!

Hvala za odgovore!

Lp Bosta
ali086
Kraj: celje

Odgovor Napisal/-a ali086 »

Sm na svoji laguni meu ze dol tapeto pa se ne spomnim da bi bla kaka fedra na kluki,ampak sam zajla ki se zahaklana kljuko mogoc ti je sm dol padla.
bostavraber
Kraj: Radlje ob Dravi

Odgovor Napisal/-a bostavraber »

Mozno bi blo, samo pol se verjetno nit vrata ne bi odprle ali kaj mislis??? Ko od zunaj odpres vrata, kljuka ostane zunaj pol jo pa malo frcnes pa skoci not nazaj. Sem zadevo malo namazal, ce bi blo kaj boljse pa ni! Po mojem bo treba dobit dol tapeto na notranji strani pa popravit. Se ti mogoce sanja kako???????

LP Bosta
Uporabniški avatar
umlinar
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a umlinar »

mam isti problem na laguni II. fedra sicer deluje sam tapete ne znam dol vzet. odsraufau vse skrite sraufe zej pa nevem v ktero stran in kak sploh prisilit. ne upam bit pregrob ker potem ponavadi zlomim :)
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

umlinar napisal/-a:mam isti problem na laguni II. fedra sicer deluje sam tapete ne znam dol vzet. odsraufau vse skrite sraufe zej pa nevem v ktero stran in kak sploh prisilit. ne upam bit pregrob ker potem ponavadi zlomim :)
Ob stravi je se tisti lepljivi trak ( cigumi varianta), ko vse vijake odstranis, lepo od spodaj zacni podirat tapeto in nato bo pocasi slo, malo po malo...
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Uporabniški avatar
bobo
Kraj: Lenart, Štajerska

Odgovor Napisal/-a bobo »

Tako upam, da se se spomnem....
Prvo odvijes vse vidne vijake spodaj pri predalu potemodvijes pri drzalu vrat,tam,ko so tipke je haklc ,gre posebej dol zadaj je vijak pol pa primes
tapeto in jo potisnes navzgor proti sipi in proti sebi, upam, da nisem kaj pozabil. Poglej mojo temo tam je par slik si bos lazje predstavljal vse skup.
Odgovori