projekt klima v R19
- stajerc007
- Kraj: Vitomarci
projekt klima v R19
lotil sem se vgradnje klime v 19 1,8 in me zanima ali je kdo na stajerskem da ima 1,8 motor in orginal klimo saj niti na pooblascencu nimajo vec shem za klimo oziroma ce jo kdo ima (avtodata)
So ljudje , ki vozijo Reno in so ljudje , ki ga ?°e bodo !
Ja pri r19 je to cist izvedljivo, vsa instalacija je ze predpripravljena,skatla nasproti akumulatorja se samo priklopi na konektorje, plosco na sredinski konzoli zamenjas z uno k ma komande za klimo, motorno instalacijo ti pa priporocam da ti bo lazje da dobis od r19 ki ma ze v originalu klimo in najbrz bos od iste darovalke dobil tudi nosilec in kompresor+ cevi in ostalo.
Ce se vse to mislis lotit iz nule in sam predelovat instalacijo +vse ostalo kar za sabo potegne ti ne priporocam, skoda casa in denarja.
Ce se vse to mislis lotit iz nule in sam predelovat instalacijo +vse ostalo kar za sabo potegne ti ne priporocam, skoda casa in denarja.

- stajerc007
Darovalka je postala 1,4 ker 1,8 ni oibene na voljo.Notranji del sem resil,zataknilo se je pri vezavi ventilatorja na hladilniku. Nobavil sem tudi nosilce kompresorja tako da manka samo se kompresor.Rad bi poslikal kompresor na 1,8 motorju r19 da primerjam z laguninim
So ljudje , ki vozijo Reno in so ljudje , ki ga ?°e bodo !
- stajerc007
- stajerc007