Pozdravljeni!
Imam eno tezavo ki je na pooblascenem renault servisu ne znajo odpravit. Obcasno se mi je prizigala servis lucka. Avto sem odpeljal na pooblascen servis, kjer so mi rekli da so pokvarjene vse stiri zarilne svecke (to bi naj pokazal racunalnik). Svecke so zamenjali, ampak servis lucka se je ponovno zacela prizigati. Avto deluje normalno, vzigal je ze s starimi sveckami normalno.
Zanima me ce je kdo imel podobno tezavo!
Za vse komentarje se vam lepo zahvaljujem!
Renault Laguna 1.9dci (2004) gori servis lucka
Pa si jim fajn placo se za to ko so ti zamenjal?
na pooblascen servis se ne hodi kr znajo sam tist kar jim racunalnik izpise.
Men so tut enkrat prklaplal na racunalnik pa so hotl kr kompresor klime menjat,kr jim je rac tk pokazo.
Men se je ene dvakrat zgodil da se mi je lucka przgala za servis,pa sm ze mislo ka je to,pa se zej ze 1let ni przgala.Rac se ucasih malo zmesa.
Ce se ti pa to pogosto dogaja pa pojd kakmu mehaniku ki se spozna na svoj posu pa tut kej s svojimi ocmi pogleda ne pa z racunalniku.
lp
pa upam da tezavo resis
na pooblascen servis se ne hodi kr znajo sam tist kar jim racunalnik izpise.
Men so tut enkrat prklaplal na racunalnik pa so hotl kr kompresor klime menjat,kr jim je rac tk pokazo.
Men se je ene dvakrat zgodil da se mi je lucka przgala za servis,pa sm ze mislo ka je to,pa se zej ze 1let ni przgala.Rac se ucasih malo zmesa.
Ce se ti pa to pogosto dogaja pa pojd kakmu mehaniku ki se spozna na svoj posu pa tut kej s svojimi ocmi pogleda ne pa z racunalniku.
lp
pa upam da tezavo resis