wily napisal/-a:aha,pol bo pa drzal se men tolk ce pravs dve leti,pa da je tvoj kolega z wapom pral.men bo pol se vec glede nato da na roke perem avto
l.p.wily
Dobro zdej ni skoz z vapom pral, je tud na roko. Recmo 1x na mesec na roke opran avto, pa 1x na mesec z vapom, pa drzi. Sicer je pa piksna crnega spreja tolk poceni, da tud ce 2x na leto na novo strihnes ce ti kamencki stolcejo barvo, mas se zmerej piksno barve za 2-3 leta...
evo pa sem dans dobil rezervno gumo, pa je bla cela zarustana, pa sem cel dan smirglu pa lpo strihnu zdej pa sam da se dobim kos za rezervn bicikl pa bom najbolj srecen
evo slika
l.p.wily
sm senkavau eno leto kose, nobenmu se jih ni dalo prit iskat... zal nic vec, pol so mi cigani pokradli prasci!!!!!!!!!!! ostalo ni blo vec uporabno in je vse slo....
ja res so prisli z enim kombijom pobrali 3 menjalnike zadnji most en bok vrata ene zelezne feltne itd. nobenga ni blo doma, tako da...ah...
no dosti offtopic, da me ne bojo bananali
sj jz sm pr 19-ki tut zmer z mostom dol potegnu. Se najhitrej. Ustavla se je pa bl svoh tale 19-ka k ma 1.4 bremze vidm . Pol je biu tle sam motor zamenan ostalo je pa original 1.4 ostal
DragR napisal/-a:sj jz sm pr 19-ki tut zmer z mostom dol potegnu. Se najhitrej. Ustavla se je pa bl svoh tale 19-ka k ma 1.4 bremze vidm . Pol je biu tle sam motor zamenan ostalo je pa original 1.4 ostal
ja avto se je kr fajn ustavo glede nato da so bli original bremze od 1.4, ni blo problema.
l.p.wily