dobro dajmo zdaj zaklucit debato o zmigavcih, mogoce omembe vredno je pa to da sem naredil z polnim tankom do zdaj rekord in sicer 822km To je pa kar neki kaj pravte
IcEm4n napisal/-a:sicer ne leti to samo na MaTe0-ta, ampak kaj hudica vam je vsec ta modra zarnica (oz. moder izgled)? Prvo sploh ne zgleda dobr (vidt cist mem,a modrem avtu mogoce se nekak), drugo pa to, da bi te kaps lahko z veseljem poj**al zrd tega.
O ti pra++++ Pa sem se mislo ze hvalit okol da mam edini te felne na clioto polek se enga tukaj na forumu Pa vidim da ni temu tako
Drgace pa lepo pridejo morm rect Jih pa na mojem zaenkrat se ni gor Nisem se distancnikov uspel dobit, plus tega mam zdaj skrbi bolj za servis kot pa felne. Saj bo
Primoz Five napisal/-a:mateo nasramfi kak surf gor da bos imel unikat
Haha
Lildee, nimam skoraj nic mestne voznje, vecina je voznja 27km v eno smer in 27km nazaj domov. Tako da zato taksna poraba, to je blo nareto z OMW Super 100 bencinom.
da sem naredil z polnim tankom do zdaj rekord in sicer 822km
kako ti pa to rata? js jih cez 580 ne nardim
822km in cca 43l bencina? Torej dobrih 5l na 100km.. ..to pa je mogla bit penzionisticna voznja
Po board kompjuteru je kazalo 51L ko sem takrat natankav. Saj vem da laze ampak vseeno. Ja tam neki 5.2 je bla poraba. Ja vecina zjutraj grem ob takih urah ko je guzva na cesti pa se vozim v koloni, nazaj pa tudi ob taksnih urah ko gredo vsi iz sluzb Tak da ni nekih prehitevanj ker itaq ne pridobis nic