Nemirni obrati, motor E7J

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
Godward

Nemirni obrati, motor E7J

Odgovor Napisal/-a Godward »

Ko se motor ogreje na normalno temperaturo, se malenkost zaganja v prostem teku. Je kar nemiren, v avtu vse vibrira. Kaj je za zamenjat? Ce ve kdo mogoce. Hvala.
Slika
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

mogoce bi bla resitev spucat motorcek prostega teka in pa loputo (einspric - tist k je pod ohisjem filtra) ... vsaj pr mojmu cliotu je to pomagal ...
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
Godward

hvala, bom prvo sprobal malo ocistit. kak se pa naj lotim loputo ocistit?
Slika
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

Godward napisal/-a:hvala, bom prvo sprobal malo ocistit. kak se pa naj lotim loputo ocistit?
Jst sm kupu v trgovini z avtodeli motomat (v lj) cistilo - sprej za vplinjace ... s tem sprejem sem spucal vseskup ...
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
Samojed
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Samojed »

Koliko km ima prevozenih. Kdaj so bile svecke menjane? Ce bi imel informacije bi verjetno rekel da najprej menja svecke, nato pa ga preluftaj na AC.
LP, Samojed
Uporabniški avatar
Godward

svecke so ble menjane manj kot 10k km nazaj, prevozenih bi pa naj mel okrog 250k km.
Slika
Uporabniški avatar
Samojed
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Samojed »

Se je pred menjavo sveck tudi to dogajalo? Pri 250 je vprasanje kaksna je razdelilna kapa, rotor, kabli. Z motorckom prostega teka nima veze, zaradi njega bi samo menjal obrate, a ne tako na hitro, da bi temu rekel tresenje motorja.

Skratka, pri teh kilometrih je lahko marsikaj - tesnilo glave, ce se ni bilo menjano, razstelani ventili, najverjetneje pa nekaj na vzigalnem sistemu - roto in kapa, kabli, svecke.
LP, Samojed
Uporabniški avatar
Godward

ko so ble menjane svecke , je blo menjano tud rotor, kapa in kabli - vse novo
Slika
Uporabniški avatar
Godward

sem kupo ta cistilec za fergazerje, ocistil pa sem loputo in motorcek prostega teka in morem rect da je kar razlika. avto laufa lepse, tud voznja je dosti lepsa, vglavnem sem zadovoln. zgleda je res blo malo zamaseno vse skup ker je motor stal en cas. hvala za nasvet.
Slika
Odgovori