Navigacija
Navigacija
Imam problem ? Kupo sm laguno l2004 noter ima radio Carminat 5000
znavigacijo pa nimam cd-je displej je mali in kaze samo puscice.
ce ima kdo isto zadevo naj mi pomaga ali pa pove kje naj to dobim.
L.P. S51JY
znavigacijo pa nimam cd-je displej je mali in kaze samo puscice.
ce ima kdo isto zadevo naj mi pomaga ali pa pove kje naj to dobim.
L.P. S51JY
Zadnjič spremenil s51jy, dne 27 Okt 2006, 22:25, skupaj popravljeno 1 krat.
- bostjan1111
navigacija
Pozdravljen.bostjan1111 napisal/-a:na spletnem oslu sem nasel navigacijo za slo, ampak pokriva samo Ljubljano, pa avtoceste.
kaj pa pravijo na servisu,kaj pokriva tista za 70 kg, pomoje da je to ista verzija.
Sicer pa jo jaz uporabljam v meganu, ampak ima laguna isto.
Bi mi lahko dal link navigacije za Slovenijo.Ali pa mogoce kopijo cd.
Moja tel.031 641 838.Imam pa Laguno tako da bi mal probu.Hvala.
Se bom kar tukaj uklopil. Namrec nasel sem navigacijo na mojo laguno ki ima original vgarejno CArminatovo navigacijo. Letnik lagune je 2001 1.9 DCI.
Carminat_East_Europe_2008
Kdo hoce naj mi pove da jo uploadam na server da se lahko potegne
Imam pa sledec problem. Jezik imam nastavljen na english ..vendar imam vse notri po navigaciji nastavitve in vse nastavljeno na nek cuden jezik. (Terug) za nazaj. Imam tudi cd ki sem ga instaliral se enkrat ponovil postopek da sem dal na english ampak zadeva ne spila ...Se unag gospa mi govori ko dam bol naglas nahcver
Nimam pojma kako spremeniti tisto zadevo. DA bi nastimal destinacij itd.
Ima kdo idejo kako spremeniti. Angleski jezik imam samo notri ko pridem ko imam navigation, setting in pa se eno varianto se ne spomnem ..Nato se jezik spremeni ..
Carminat_East_Europe_2008
Kdo hoce naj mi pove da jo uploadam na server da se lahko potegne
Imam pa sledec problem. Jezik imam nastavljen na english ..vendar imam vse notri po navigaciji nastavitve in vse nastavljeno na nek cuden jezik. (Terug) za nazaj. Imam tudi cd ki sem ga instaliral se enkrat ponovil postopek da sem dal na english ampak zadeva ne spila ...Se unag gospa mi govori ko dam bol naglas nahcver
Ima kdo idejo kako spremeniti. Angleski jezik imam samo notri ko pridem ko imam navigation, setting in pa se eno varianto se ne spomnem ..Nato se jezik spremeni ..
mislm da mas tako kot jst v scenicu, ampak da te "razveselim" ni nobenih kart od Slovenije proti jugu (Klikni Tukaj) ... res je baje da je za lj, pa mb (so mi rekli na Renault Nissan Slovenije), ampak kok je pa to koristno pa sam presodi ... Je pa dobesedno pokrita vsa Evropa, samo od Slovenije proti JV pa nobena drzava ...
Lp RoZleht
Pol pa ne vem ... jst mam tisto k je na linku zgoraj ... enkrancek pa zgleda nekak takoleSimke8 napisal/-a:Caki caki ...imam karto..in dela.. brez problema. Slovenija je ! Tudi moj kraj ..tako da ni problema. Navigavija dla ..moja stevilka je in naslov tudi ...
Samo me tisti jezik jebe ....nizozemscina ..sem prevedel terug ....nazaj ...samo kako spremeniti pa nimam blage

Lp RoZleht
Resitev tvojega problema je ze opisana v drugi temi:Simke8 napisal/-a:Kaj res nihce ne ve kako se spremeni language...tiste gospe in pa vsega navigacijskega software-ja!
http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... &start=112
P.S. Za spremembo govora v jezik, ki ni nalozen na sistem je potreben Language CD-ROM.