Laguna II in naknadna vgradnja tempomata
Ja ocitno ima faza 1 drugacno el. napeljavo. V fazi 2 ni nibenih dveh locenih zic, ki bi sluzile za volanske tipke tempomata. Sta dva sopa zic levo in desno, ki gresta vsaka v svoj konektor in obstaja se par zic, ki gredo v nek manjsi tretji konektor pod volanom. Seveda bi moral sedaj tocno vedeti kateri sta ti dve potrebni zici. Preprosto je prevec belih in oranznih, (ce sploh so ti dve barvi v igri v fazi 2) da bi jih probaval in na koncu se kaj unicil. Ali ne obstaja nek program, ki pokaze natancne shamo elektrike za vsak model avta. To bi mi verjetno edino pomagalo, da bi vedel kateri dve sta pravi.
LPMax
LPMax
Prilagam slike:
1. konektor za tipko za vklop

2. pogled z vrha volana: levo crna konektorja, desno beli

3. leva crna konektorja

4. crna leva konektorja - detajl

5. levo spodaj

6. beli desni - detajl

7. desno spodaj se en konektor

Upam, da si sedaj lazje predstavljate zmesnjavo kablov in predvsem kje sta prava dva za tempomat

LPMax
1. konektor za tipko za vklop

2. pogled z vrha volana: levo crna konektorja, desno beli

3. leva crna konektorja

4. crna leva konektorja - detajl

5. levo spodaj

6. beli desni - detajl

7. desno spodaj se en konektor

Upam, da si sedaj lazje predstavljate zmesnjavo kablov in predvsem kje sta prava dva za tempomat
LPMax
Hmmm tole pa je zdaj sele problem. Ko primerjam zadevo je cisto drugacna

Ti imas vezano na rjavo roza. Jaz sem do sedaj mislil, da sta v igri belo oranzni. Pomeni, da ima vsak model druge barve kable ali kako?
Zdaj si res ne upam sarit po kablih ker nisem gotov. da sta prava belo-oranzna.
Ali poznas koga, ki ima program z el. shgamami avta?
To bi bilo najbol varna varijanta.
MAx

Ti imas vezano na rjavo roza. Jaz sem do sedaj mislil, da sta v igri belo oranzni. Pomeni, da ima vsak model druge barve kable ali kako?
Zdaj si res ne upam sarit po kablih ker nisem gotov. da sta prava belo-oranzna.
Ali poznas koga, ki ima program z el. shgamami avta?
To bi bilo najbol varna varijanta.
MAx
Na tej sliki je razvidno, kako moras priklopiti:
http://img68.imageshack.us/my.php?image ... hotrr2.png
So pozicije kablov enako, kot pri meni?
http://img68.imageshack.us/my.php?image ... hotrr2.png
So pozicije kablov enako, kot pri meni?
Bom popoldan doma pogledal. Vidim pa, da sem te prej narobe razumel iz tvoje slike, ce sedaj prav razumem so kabli vijola-rjava in vijola zelena vsi za airbag. Oranzno-bel pa je za tempomat?
Kaj mislis s prvo in drogo vrsto? Konektorja si nisem zaenkrat podrobno pogledal, ampak predvidevam, da govoris o celicah konektorja, katerih je potem 2x4 polja, od tega skrajni za airbag?
Pa se tale vezava:

pomeni rdeci in sivi sta beli in oranzni. Oprosti ampak nisem stromar in nimam dovolj znanja zato mogoce streljam kozle z vprasanji
Kaj mislis s prvo in drogo vrsto? Konektorja si nisem zaenkrat podrobno pogledal, ampak predvidevam, da govoris o celicah konektorja, katerih je potem 2x4 polja, od tega skrajni za airbag?
Pa se tale vezava:

pomeni rdeci in sivi sta beli in oranzni. Oprosti ampak nisem stromar in nimam dovolj znanja zato mogoce streljam kozle z vprasanji