Navigacija .. hm?

Vse o ozvočenju avtomobilov
Odgovori
Uporabniški avatar
kripo
Kraj: Schkofia Lokka

Navigacija .. hm?

Odgovor Napisal/-a kripo »

Torej,

v Scenicu (2005) imam ze originalno navigacijo. Na enem CDju pise Navteq on board. Pa ker je ta navigacija/karta "cudna", me zanima, ali je kaksna moznost, da se da namesto teh kart, ki so zdaj gor, Garminove karte? na Garmina sem navajen in se mi zdi super ..

Ta, ki je zdaj gor, je taksna, da nima hisnih stevilk, pa tudi ne vseh ulic in pa ne morem priblizati ali pa oddaljiti (zoom-zoom out), ne kaze mi cest, pac pa samo podrocje .. Ko se npr. peljem mimo Tivolija, mi na desni napise Tivoli, na levi pa BTC itd .. ne pa ulic .. V glavnem, obup. Ce pa v CILJ vtipkam ulico, potem me pa vodi z glasom in puscicami tja .. Ne obarva pa cest do tja, ker jih niti ne kaze ..

Kaj naj naredim, da mi bo navigacija v vecjo korist?

lp kripo
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

kaj mas samo govorno navigacijo al mas barvno z ekranom? ne ne da se garmina dat na carminat. daj malo poslikaj to tvojo navigacijo
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Uporabniški avatar
kripo

Imam barvno, ja. Tale carminat napis sem tudi zasledil na knjizici .. bom pogledal na spletu, ce najdem kaksno sliko .. nimam fotica pri sebi ..

Na tem linku jo ima ta avto enako, kot jo imam jaz .. http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2285075&show=[/url]
Uporabniški avatar
sinko

kripo to more delati samo majnkajo ti prave karte mislim novejse, ce je to na CD-je, tak da kontakiraj uporabnika McBerni on ma tako kot ti pa ga vprasaj kake karte ma, tebi rabijo samo nove karte pa bojo delale tudi ulice in hisne stevilke, moja je na DVD in na tvojem nebi delalo
Uporabniški avatar
kripo

grem pogledat v avto, kaj mi "spila" ;) pod sovoznikovim sedezem je GPS, pa pogledam, ce kaj gor pise ..
Uporabniški avatar
kripo

Ce ni CD/DVD v GSP napravi, mi na zaslonu izpise There is no CD in the system. Sklepam, da zato bere samo CD. McBerni, torej .. bom kontaktiral njega.

Koliko je pa kaj ta sistem dober v primerjavi z Garminom? Je za kaj, ali je bolj sminka?
Uporabniški avatar
sinko

ja pol mas na CD-je pa saj na sami enoti tudi pise al je CD al DVD vsaj meni pise
lej jaz mam to zadnjo verzijo carminat navigacije in z zadnjo karto V28 in mi dela v nulo pokrita vsa SLO do hisne stevilke, pokrita cela zahodna evropa, hrvaska, srbija, crna gora, bulgarija in se pa se
jaz mam tako http://www.gps-carminat.com/fr/cnc_pres ... ositif.php

ti pa najverjetneje tako http://www.gps-carminat.com/fr/cni1_pre ... chages.php
ali pa eno od prvih 3eh
Uporabniški avatar
kripo

Jp, imas prav. Jaz imam taksno, kot je na drugem linku.

McBerni-ju ze poslal msg. Povprasam se na Renault servisu, ce jo lahko "posodijo" hihi

Sem pa pravkar na Bolhi nasel par oglasov za te karte. Cene so nizke, kar je super. Me pa zanima, katera je zadnja verzija? To, kar imas ti? ..
Uporabniški avatar
kripo

kripo napisal/-a:Jp, imas prav. Jaz imam taksno, kot je na drugem linku.

McBerni-ju ze poslal msg. Povprasam se na Renault servisu, ce jo lahko "posodijo" hihi

Sem pa pravkar na Bolhi nasel par oglasov za te karte. Cene so nizke, kar je super. Me pa zanima, katera je zadnja verzija? To, kar imas ti? ..
V28, a ne?
Tale je ok? http://www.bolha.com/oglas382731532/nav ... slo-eu-cro

Z DVD si ne morem pa nic pomagati, a ne? :(
Zadnjič spremenil kripo, dne 08 Mar 2009, 17:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
sinko

ne vem kera je zadnja, ker ti mas na CD-je pa tega lih ne vem. vem da za DVD je zadnja V28, na renoju je to drago ko pes, da se nareti kopijo kart vprasaj McBerni-ja on ma pa se zmenta
Uporabniški avatar
kripo

Bom, hvala ti za nasvete!
Uporabniški avatar
brezdelnez
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a brezdelnez »

Jst bi ti lahko presnel CD upam da bi ti pasu. Povej od kod iz Ljubljane si oziroma bi se lahko dobila nekje v BTC-ju. In ti prinesem svoj CD ce ti bo delal ti ga drug dan presnamem dons bolj teska k mam racunalnik v prafaktorjih.
Uporabniški avatar
sLOVEnec
Kraj: Žalec

Odgovor Napisal/-a sLOVEnec »

Ima kdo kak link do kakšnega downloada?
Laguna II Initiale 1.9 DCI
Odgovori