Danes odstranim alu pokrov kolektorja, in vidim tole:
Cel ze svasan, zraven varov so ze razpoke, 1. cilinder desno ima del kolektorja zavarjen skoraj okol in okol (tist na katermu sem odlomu vijak za alu zascito )
Zdej me pa zanima kok hudo je tole. Da bi prov veliko puscal ne cutim, ko vzgem motor.
to pa je rak rana starejsih renojev R19 in megani, tak kot je robiko reko druga ne ostane kot zamenjat, meni se je isto zgodlo na 19ki spokal je cel, in med voznjo se je to kar fajn poznalo v malih obratih je imel glas ko ena razjebana cebela samo bobnelo je in hrescalo, nov lih ni poceni pa se vprasanje ce se ga da dobit novega, z rabljenimi pa je tak, lahko je ze napokan in se bo ponovno razletel, jaz sem mojega dal varit, zadeva se ne vari kot kako zelezo je iz zlitine (giza, gus) pa je drzalo, aja pa lepe slike si naredo
Novega se gledal tukaj: http://www.tecom.si/KolektorjiRenault.pdf
128eur + ddv. V primerjavo z ostalimi se mi ne zdi drag, mogoce je tako ker se jih pogosteje menja
Pa ce mislis avto se met se ti splaca novga kupit.
jebote pa to ti je v Izoli niti vedo nisn samo K7M pa lih ni na tem seznamu razen ce je oni drugi z sifro 7373 cena niti ni tako visoka
DeurJ@N ce te bo zanimalo lahko grem ju3 v Izolo pa se pozanimam ce se da tvoj model dobiti in kolko bi bla cena
Drugi je pravi pomoje, vsaj po obliki. Reno serijska st. kosa je tale verjetno: 7700873358. A lahko kdo pogleda kaksno serijsko stevilko ima moj kolektor?
sinko napisal/-a:
DeurJ@N ce te bo zanimalo lahko grem ju3 v Izolo pa se pozanimam ce se da tvoj model dobiti in kolko bi bla cena
Ce res nimas zadrzkov, nimam proti . Ceprav mi ni tezko zavrtet njihovo stevilko pa vprasat
sinko napisal/-a:po zelji lahko poklices lahko pa tudi sam rem pogledam
Bi bil res pripravljen iti pogledati pa vprasal, ce je mozno kolektor na tretji sliki, ki je brez katalizatorja mozno namontirati na kolektor ko je mel prej katalizator? Ker mam namen nekaj takega narediti
Najlepsa hvala
My penis is so polite, it stands up so girls have a place to sit down...
Bi bil res pripravljen iti pogledati pa vprasal, ce je mozno kolektor na tretji sliki, ki je brez katalizatorja mozno namontirati na kolektor ko je mel prej katalizator? Ker mam namen nekaj takega narediti
Najlepsa hvala
ti bi rabil kolekor stevilka 3 in ce to pase s katalizatrojem skup?
Najlepsa hvala
ti bi rabil kolekor stevilka 3 in ce to pase s katalizatrojem skup?
Jaz mam 1 kolektor, ker je 99 imel bi pa 3. ampak me zanima ce je vse enako razen vgrajenega katalizatorja...samo to me zanima, ce je samo srauf za srauf
My penis is so polite, it stands up so girls have a place to sit down...