A ni ta clio ze enkrat bil na stajerskem ? Se mi zdi da se je nekdo vozil v kungoti z njim. Kateri lastnik pa naj bi bil ti po vrsti ?
Tomasonke bodo res lepo prisle, zadnje luci mogoce se menjat, pa spredaj dat angelske, ampak za prvo silo bodo felne dovolj pa bo avto cist drugacen, v pozitivno smer.
ubistvu sem drugi po predelavi lastnik sam mene to nic ne moti sam da je avto uredu in da je vse ok na njemu
sem mel unga zelenga pa sem preveru kir lastnik sem pa me je kap trofla sem pa bil 13ti pa tud ni nic motel
l.p.wily
williy avto je 1a sam se feltne druge pa je koncan tisti ki pa dajete neustrezne komentarje kwa nej dol da pa spremeni se pa lahko zadrzite vsi majo svoj okus, ker na zalost se ni bilo in tudi nebo avta k bi biu vsakemu vsec!
Willy mi pa se itak enkat dobimo pa de mal pogledamo tvoj stroj
an1d napisal/-a:williy avto je 1a sam se feltne druge pa je koncan tisti ki pa dajete neustrezne komentarje kwa nej dol da pa spremeni se pa lahko zadrzite vsi majo svoj okus, ker na zalost se ni bilo in tudi nebo avta k bi biu vsakemu vsec!
Willy mi pa se itak enkat dobimo pa de mal pogledamo tvoj stroj
lej lhko se dobimo ampak stvar je taka dolker ne poslihtam homolo se avto ne bo premaknu od bloka tk da lh prletite kej okol pa gremo kam na drink pa to drgal pa hvala za pohvalo,sej vsak ma svoj okus sam da res ni prevec extrem
ja felgice se pa z spara denar sam nisem pa nikjer zasledil da so tomason tud 17coll ce ma kir kak link bi ga prosil pa kolk je kej cena.
l.p.wily
Zanimiva barvna kombinacija, odbijaci pa prevec exstremni za moj okus.
an1d napisal/-a:williy avto je 1a sam se feltne druge pa je koncan tisti ki pa dajete neustrezne komentarje kwa nej dol da pa spremeni se pa lahko zadrzite vsi majo svoj okus, ker na zalost se ni bilo in tudi nebo avta k bi biu vsakemu vsec!
Tole je pa forum in ma vsak pravico povedat svoje mnenje, pa cetudi negativno.
evo sm izbral nova platisca tk bojo juter zjutri okol 9tih pr men doma bodo pa tud malo z robom so pa rial-ova
evo slika kr z avto.net:
za 17ke pa se sparam, te bom pa uzel da se bom normaln pelu cez lezece.
l.p.wily
Willy, osebno se mi zdi da bi veliko bolje pasale na tvoj avto kake bolj "sportne" feltne ala OZ superturismo, ali pa ultralagera. Mogoce so malenkost drazje ampak efekt bo pa veliko boljsi. Premisli malo.