umlinar napisal/-a:tole pa ne bo drzalo glih willy - sprednje sipe se niso smele temnit vec kot 10% zadnje pa do 55%. sprednje so pol naknadno hodli temnit pobi.
lej jst sem mel na zelenem cliu zadnje tri 90% spredne dve pa 55% zdej pa jst nevem kk si to prestavlas temnitev,ker tud zdele vem da se lh samo zad.tri zatemnijo do maximuma to se prav 90% mora pa kao met 10%propustnost.
l.p.wily
Tole je pa ze hard predelava tega ventilarja... nekaterim je vsec nekaterim pac ni... jaz se bom vzdrzu komentarja
Kako to da je bil tok pocen ker drugi original 16V-ji so drazji..mogoce zato ker so original al kai...
Drugac bo pa s takimi feltnami zgledal velik velik bols tko da kr nabavi take
Pa upam da te polcaji ne bodo ustavlal na vsakem vogalu
ja zka je bil pocen?zto ker je mislu prejsen lastnik da je motor hin je pa slauf od merilinika podtlaka dol pado pa je avto cuku pa mal crn kadil,jst sem pa danes to vidu pa nazaj dal gor pa dela normalne vse,ne cuka in ne kadi,ja mogoce zto ker se noben ni hotel ubadat z homoligacijo,zto je bla taka cena,drgac pa ceb z takrat ko se je prvic prodaju bi ga vzel pa ce gledas l94 ko so cene cez 2000eur je bil tale za 1500 kr ugoden pa avto ma 143k prefuranih pa komplet servisno knjigo do zadnega kilometra
l.p.
Glede cene pa tako.Avto se je prodajou vec kot eno leto,zacetna je bla 4000eur ce se prou spomnm.Kar se tice predelav so gotovo vsi odbijaci in podalski cenejsi kot pa original par odbijacev.Pravi se da ma volanska luft kar tud ne bo lih pocen in lahko za zamenat.OK ce znas sam lahk kej prsparas,ce pac ne bi te na kakem servisu prislo dosti drazje.Uglavnem avtomobil ni izpraven in normalno vozen,niti zaradi homologacije niti zaradi raznih delov katere je potrebno zamenat.Ko bo avto pripravljen na tehnicni bo celotna cena kolikor bo dav za avto precej visja. Kar se tice mene je edini plus tega avta to da je phII saj je notranjost neprimerljivo bolsa in lepsa kot phI.
nightmare napisal/-a:Luci daj lepo original phII pa bo 100Ă— lepsi.
Ja to naredi pa bo res velik bols..ker tele lexuske so ze mal "ven"
Pa ta prednja tablica..zakai jih avti sploh morajo met ker mal glupo zgleda tam uspod... a misls da se ne bi dal dobit uno "tmalo" pa da bi jo prpopu pol na odbijac.... al pa jo vrzi za sipo pa polcaju rec da ni placa da bi jo kam dal
nightmare napisal/-a:Luci daj lepo original phII pa bo 100× lepsi.
Ja to naredi pa bo res velik bols..ker tele lexuske so ze mal "ven"
Pa ta prednja tablica..zakai jih avti sploh morajo met ker mal glupo zgleda tam uspod... a misls da se ne bi dal dobit uno "tmalo" pa da bi jo prpopu pol na odbijac.... al pa jo vrzi za sipo pa polcaju rec da ni placa da bi jo kam dal
za tablco se pa moram pozanimat kk pa kej ker bi mogla bit na vidnem mestu so pa obstajale une ko se nalepjo tk ce majo to bom kr uno uzel za spredi
nightmare napisal/-a:Glede cene pa tako.Avto se je prodajou vec kot eno leto,zacetna je bla 4000eur ce se prou spomnm.Kar se tice predelav so gotovo vsi odbijaci in podalski cenejsi kot pa original par odbijacev.Pravi se da ma volanska luft kar tud ne bo lih pocen in lahko za zamenat.OK ce znas sam lahk kej prsparas,ce pac ne bi te na kakem servisu prislo dosti drazje.Uglavnem avtomobil ni izpraven in normalno vozen,niti zaradi homologacije niti zaradi raznih delov katere je potrebno zamenat.Ko bo avto pripravljen na tehnicni bo celotna cena kolikor bo dav za avto precej visja. Kar se tice mene je edini plus tega avta to da je phII saj je notranjost neprimerljivo bolsa in lepsa kot phI.
Aja,luci original in pusti take kot so.
ja volansko z mam drugo in bom kr celo zamenu,homoligacija se bo pa nrdila prek fazerja tk da ni panike ostalo je pa avto vse izpravno ok razen rocne je ena zajla poknala ostalo bremze pa to je pa vse cool
l.p.wily