Clio 1.8 16v L95 by wily-half Milka like devil str8.led.str9

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

andrej86 napisal/-a:
MaTe0 napisal/-a::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ne morem se zadrzat, ampak ce ze daj mu prosim butn neke konkretne felne gor da bo vsaj zgledal nekak.
tebi bi jaz rekel cisto enako :wink:
Na mojem so cist dovolj velike, ker nimam razne krame gor nazgane kot jo ima ta clio. So 15 cist premale.
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Nek sm slisou da je biu avto sestavljen iz dveh skolk.Je to res?
Uporabniški avatar
DragR

Odgovor Napisal/-a DragR »

No upam da je bla cena nizka zrd tega kr so te predelave ze out of date, ne zrd tega da bi blo kej sfukan. :)
Slika
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a wily »

nightmare napisal/-a:Nek sm slisou da je biu avto sestavljen iz dveh skolk.Je to res?
ne avto je en cel komad,ker sem danes razdiro ko sem si musko devu not pa se vidlo ki ceb kej blo narobe al pa kej svasano,aja pa dans ugotovil da ni bil merilec podlaka prkloplen zto je pa avto tud mal kadil pa mal cuku zdej pa dela kot urca
l.p.wily
Uporabniški avatar
wily

MaTe0 napisal/-a:
andrej86 napisal/-a:
MaTe0 napisal/-a::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ne morem se zadrzat, ampak ce ze daj mu prosim butn neke konkretne felne gor da bo vsaj zgledal nekak.
tebi bi jaz rekel cisto enako :wink:
Na mojem so cist dovolj velike, ker nimam razne krame gor nazgane kot jo ima ta clio. So 15 cist premale.
ka si stem mislu povedat razne krame?lej vsak ma svoj okus ce ti pac ni vsec ok,sam za mene to ni krama,ce bi bila krama pol folk nebi to delu pa tud neb to prodajal
sem pa danes mal brsko po netu in sem nadu lepe felge tk da juter poklicem da vidim kako se bomo zmenil za ceno,evo slika:
Slika
l.p.wily
Uporabniški avatar
jero_13

Odgovor Napisal/-a jero_13 »

In kaj bos zdej iz unimi pragovi od RSi-ja?

Glede 16v-ja pa mi ni nobena predelava pretirano vsec, ampak vazno da so tebi. Naj ti sluzi. :wink:
Slika

Drive it like you stole it.

Član Renault kluba Slovenije
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Tn1 bo noro pasalo. Bo cist drug avto kot zdaj. Wily s tem sem mislil samo to da pac ta styling ta leta ni vec toliko aktualen in moderen kot je bil par let nazaj. Res pa da te na cesti vsak pogleda, se rajse pa kak policaj ki se prvo zapici v tebe in homologacijo.
Najbolj vazno pa je da si avto kupil s svojim denarjem in da ti je vsec.

Pa varno voznjo.
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
MotoBoy

Odgovor Napisal/-a MotoBoy »

Meni osebno je avto zelo vsec, glede taksnih predelav pa mislm da ste nekateri na forumu ze malo starejsi, in ste dali taksne predelave ze skozi :D
starejsi si bol ti je vsec originalen videz..
moje mnenje
Uporabniški avatar
umlinar
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a umlinar »

obstaja folk ki jim je vsec TUNING oz. STYLING. So taki ki grejo v extreme, med katere bi lahko spadal clio od wilya in so taki ki grejo do mere, da je avto dejansko original, pac s sportnim izgledom - plastike od RSa & stuff. vredu. mislim da simfat in pluvat ni prav, mogoce res, da ni sam delal je pa vsen kupu ker mu je in se marsikomu to vsec.

Lahko bi po temle pluvali ;)
Slika

LP
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?
Uporabniški avatar
wily

jero_13 napisal/-a:In kaj bos zdej iz unimi pragovi od RSi-ja?

Glede 16v-ja pa mi ni nobena predelava pretirano vsec, ampak vazno da so tebi. Naj ti sluzi. :wink:
ja pragove bom prodal,ker tak mam tu ene lepe gor,
vsec? vsak ma svoj okus npr enim je vsec dojce style enim pa ne.jst sem se pa odlocu se dat gor kr tomason tn1 in to vrjeten kr 17coll pa temnit avto zdej baje se bo dalo spet prednje sajbe info dubu od urosr
p.s. pozna kir firmo gum infinity?kake je kej to guma?
l.p.wily
Uporabniški avatar
wily

tist je pa men z too much extreme pa zka ma sploh te velike rore ka se sploh kej tm ven kadi ka ma od rekativca engine :lol: :lol:
adijo pamet.
Uporabniški avatar
doctor10

Odgovor Napisal/-a doctor10 »

Kdaj pa bi naj bil ta zakon spet ? za sipe ? drugace pa tn1 bodo noro pasale gor.
Uporabniški avatar
wily

doctor10 napisal/-a:Kdaj pa bi naj bil ta zakon spet ? za sipe ? drugace pa tn1 bodo noro pasale gor.
ja tist nevem tocen kdaj bo ampak fora bo da bos lh sam okoli 35% zatemnil spredi,prej je blo do 75%, podrobno nevem kdaj bo spet, ce pa kir kej ven pove :D
Uporabniški avatar
umlinar

Odgovor Napisal/-a umlinar »

tole pa ne bo drzalo glih willy - sprednje sipe se niso smele temnit vec kot 10% zadnje pa do 55%. sprednje so pol naknadno hodli temnit pobi.
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?
Uporabniški avatar
Waxxx

Odgovor Napisal/-a Waxxx »

umlinar, te mal casi matrajo? wily govori v prihodnjiku, ne sedanjiku! :P

Je pa res da se moras potrudit pa desifrirat! :lol:
Slika
Zaklenjeno