ma jaz vem kako je to k mam trsan avto, nikoli vec..ce ti tako kot pri meni dela imas sigurno luft nekje, kje bos pa izvedla ko vse menjas pri podvozju.lahko ti enostavno amortizerje zabija in ti vse poka notri, recmo ce se zapeljes cez kako luknjo ti tudi poka? ce pa na mestu vrtis volan pa da poka so pa lahko koncniki, volanska letev...to bodo kolegi vec vedl
Tko k sm ze prej napisala, kar se tice amortizerjev in fedrov mam vse na nov in obnovljen, koncniki so bli uceri zamenjan, se prav, da je lahko se to kar ste omenl-pusa, ce pa se to ni pol bom pa prodala ta jajc hecam se...hehe
Itak, da bom dala popravt k ne mislm tega poslusat sej pocas pa bo, zdej sm dala amortizerje zrihtat, koncniki so zamenan, avspuh grem u cetrtek zamenat, aprila pa feltnce pa gume nove
... hehe fantje sam da je ena punca gor je ze polno komentarjev.. za celih 35 strani jih je... ko sem preletel celo temo sem mislil da gre za kaki projekt Twingota... pol pa vidm da ma punca tega twingica pa mi je blo vse jasn
Drugac lep serijski Twingo... avto ustvarjen za dekleta
Komai cakam da ga vidim z feltnami