MEGANE RS III

Novice iz sveta Renault
Odgovori
Uporabniški avatar
carchy225

Odgovor Napisal/-a carchy225 »

Sej eno stop luc ima ze na spojlerju
Pancho
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Pancho »

Ma kaka stop lampa, meni se zdi bol odsev zaradi kicasto barvanega oz. lakiranega difuzorja.

Pa kako so vam lahko vsec tiste klobase na blatnikih, ki prav nic ne zgledajo sportno. Blatniki bi morali biti v celoti posirjeni.
Ves cas sem studiral kdo ima klobase na blatnikih, pa sem se spomnil, da jih ima ta zadnja Honda Civic.
Uporabniški avatar
Figo
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Figo »

Pancho napisal/-a:Ma kaka stop lampa, meni se zdi bol odsev zaradi kicasto barvanega oz. lakiranega difuzorja.

Pa kako so vam lahko vsec tiste klobase na blatnikih, ki prav nic ne zgledajo sportno. Blatniki bi morali biti v celoti posirjeni.
Ves cas sem studiral kdo ima klobase na blatnikih, pa sem se spomnil, da jih ima ta zadnja Honda Civic.
In pa kit od carzon special za megana prejsnje generacije.... :D
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

Pancho napisal/-a:Ma kaka stop lampa, meni se zdi bol odsev zaradi kicasto barvanega oz. lakiranega difuzorja.

sj ma tvingo RS tut naleplen sam gor na blatnike to gor ? isto k megane :? drgac pa tut js mislm da je tist sam odsev nad auspuhom :wink:
Slika
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Lahko bi bil mat barvan... Ocitno je modna muha da je pobarvan tako... Imajo vsi novejsi spotniki tko barvan :)

Kar se pa klobas tice je pa tud ocitno v modi :wink: Ima Focus RS isto le da nima prilimanih ampak dejansko posirjenih. Izgled in funkcionalnost pa ostane enaka :)

Slika
Slika
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

Same rizote so zaceli vsi delat :lol:
Uporabniški avatar
Igla
Kraj: Deskle

Odgovor Napisal/-a Igla »

Ze k si dal slikco se od Focusa, se meni zdi dosti lepsi od Megana....
Clio l.99 1.2 60KM
Uporabniški avatar
Kiko
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a Kiko »

Igla napisal/-a:Ze k si dal slikco se od Focusa, se meni zdi dosti lepsi od Megana....
Platisca kvarijo izgled Megane-a. Taksna bi mogla bit kot jih ima Focus.
Uporabniški avatar
Igla
Kraj: Deskle

Odgovor Napisal/-a Igla »

Ma nvem, Focus sme zdi tak bolj jezen, kar mislim da je prav ce se ze gre za sportnika. Megan pa zgleda manj jezen :)
Clio l.99 1.2 60KM
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

meni fokus ne potegne, sicer bi se tale megane mogu primerjat bol z ST-jem, tist je mal milejsa verzija tale RS je pa prevec z tistim zavesam na haubi, no men deluje sam za raly...
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Ja Focus je bol rally razlicica stem ko je megan po izgledu bol kot kak sminkerski avto za na pistu.
Focus zmaga. :twisted:
Emilo
Kraj: Slovenj Gradec

Odgovor Napisal/-a Emilo »

Megana najbrz se nismo najbolj navajeni in mogoce tudi zaradi tega nekatere manj pritegne... To pac ni Golf, kjer gre iz generacije v generacijo le za manjse lepotne popravke, ampak Megana dejansko spremenijo, kar se mi seveda zdi prav! Ko sem prvic videl prejsnji Megan mi je bil obupen, scasoma pa mi je postal eden lepsih na nasih cestah.
Uporabniški avatar
ClioOwner

Odgovor Napisal/-a ClioOwner »

Hm, kaj sem danes slisau iz preverjenih izvorov.

ActiveDrive pride v roku enega leta. Pac skrito orozje, ki ga sparajo za boj z konkurenco :twisted:
Uporabniški avatar
carchy225

Odgovor Napisal/-a carchy225 »

Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

sam focus mi je od zadaj ko kak skrbasti anglez ko bi ga najraje prebutal...moj glas tukaj gre meganu me pa zanima kdo bi bil boljsi glede lege na cesti Megane al Focus...focus kar se tega tice najbrz ni toliko slab
Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
Odgovori