Kje pa je pumpa sploh? Ker sem zdaj vse cevi pretipal in ni blo tako na dotik nikjer mastno. Zdaj sem dal spodaj papir da vidimo koliko kaplja.
Se dobro da mi ni zakuhal in da ni bilo nobene lucke , plus tega se avto ni nic pregreval nic. Vse je bilo normalno. danes pa odprem haubo pa vidim da hladilne magicno ni vec
V bistvo ce spusca pumpa, kaj je lahko se druga? Termostat je tudi kje tam blizu?
hjah, pr matki je blo skos na normalno, v ekspanzijski pa nic tekocine.... Termostat lahko tud pusca, so pa kr dragi, z ohisjem... Za 1.6 16v je baje 120eur...tko da je pumpa cenej
Kje tocn je ne vem, sem pelal na servis naj postimajo. Je pa verjetn nekje na isti strani k zobat, spodaj....
Aja...kej druzga ze ne more bit, ce bi blok puscal al pa dihtenga, bi bla smetanca na pokrovu... Ti kej kadi cudno?
Smesno, ker zobati je na cisto drugi strani kjer men dol prtece. Mogoce tece kje drugje ....blah bom peljal v ponedeljek na servis pa naj pogleda kaj je slo v *****. Mater sem jezen. Neki porihtas cel srecn pol pa spet neki crkne.
Hjah ves kk je, pr nas je na drug stran vn teklo tud, ker pac tm je puscalo in se potem steka po podnu do najnizje tocke in pol na tla Bo pa najbol, da peles kje, ker se s tem ni za igrat
Sam sj pravm, ce ni smetane, pol neke krize ne more bt
Neki sem bral in bi naj bil na desni strani termostat. Ceprav ga ne najdem. ce ve kdo problem se bolj tocno naj napise, bom pa porocal v ponedeljek kaj bo mehanik rekel.
Termostat je pritrjen v blizini izhoda vroce vode iz bloka. Nevem kako bi se izrazu. Js ga imam na desni strani bloka. Ko staknes cev iz plasticnega zastavka vidis termostat. Je pa nekaj od tega sigurno, termostat ali vodna pumpa.