kilometri na novem avtu
kilometri na novem avtu
imam eno res smesno vprasanje, pred casom sem gledal en nov renaultov avto, avto in je imel prevozenih 110km, danes sem gledal isti avto pa je imel 3 km, kako je to mogoce, a mi lahko kdo pove??lp
Kolk jst vem, pa sem delal v revozu, je vsak avto ki pride s traka z 0 km, par metrov testne voznje, in to je to. Ko kupis novega ma vsak kak km al dva. Nikakor pa ne more met bistveno vec in potem kao sprogramiran. To ni dovoljeno in je prikrivanje podatkov. Pa tudi na testerju se da pogruntat ali je bil st. vrten.
Kaj pa ves mogoce je mel pa avto 110kkm pa nazaj na 2-3 km dan. A je potem to se nov avto? Ceprav tud za tak primer vem.
Kaj pa ves mogoce je mel pa avto 110kkm pa nazaj na 2-3 km dan. A je potem to se nov avto? Ceprav tud za tak primer vem.
-
etore
Zato se uporablja kamion za prevoz avtomobilov......etore napisal/-a:recino zakaj ma lahko nov avto 100km. recimo ma eno podjetje dve poslovalnici pa avto so meli raztavljen v eni stanka ga je kupila v drugi. in avto so pa magli pripeljatiz ene v drugo. zaradi 100km nebi umrl. se vedno disi po novem in gume bi mene use zbadke se gor...
Sam nebi nikoli kupil novega avta ki ima vec kot 10km.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
ja saj ni najvecji problem v tem da ima 100 km, bolj mi je cudno da jih sedaj vec nima teh 100 ampak manjetore napisal/-a:recino zakaj ma lahko nov avto 100km. recimo ma eno podjetje dve poslovalnici pa avto so meli raztavljen v eni stanka ga je kupila v drugi. in avto so pa magli pripeljatiz ene v drugo. zaradi 100km nebi umrl. se vedno disi po novem in gume bi mene use zbadke se gor...
nov avto ma lahko tut po 50km in vec, ker usake tulk casa nekatere odpeljejo na testno voznjo. u revozu tu delajo, jih pa cist po predpisih vozjo na voznji, ker jih ne vozjo neki smrkouci, ampk ze starejsi ljudje. tku da z avtom zarad tega ni nc narobe.
js sm meu zadnc u franciji 3 nove bebop kanguje, k jih kle sploh se ni, pa so mel usi po 80km na stevcu, en je meu celo 312, sm tistga pol nism nalozu, ker je biu 6, gor jih gre pa sm 5.
za prevoze med razlicnimi servisi kle u sloveniji, se pa uporablajo kamjoni, se iz revozovga parkinga pod fabrko se jih u tpv s kamjonm pela. pa je tu samu 1km razlike po cesti.
js sm meu zadnc u franciji 3 nove bebop kanguje, k jih kle sploh se ni, pa so mel usi po 80km na stevcu, en je meu celo 312, sm tistga pol nism nalozu, ker je biu 6, gor jih gre pa sm 5.
za prevoze med razlicnimi servisi kle u sloveniji, se pa uporablajo kamjoni, se iz revozovga parkinga pod fabrko se jih u tpv s kamjonm pela. pa je tu samu 1km razlike po cesti.
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
PozdravljeniR-gorazd napisal/-a:Kolk jst vem, pa sem delal v revozu, je vsak avto ki pride s traka z 0 km, par metrov testne voznje, in to je to. Ko kupis novega ma vsak kak km al dva. Nikakor pa ne more met bistveno vec in potem kao sprogramiran. To ni dovoljeno in je prikrivanje podatkov. Pa tudi na testerju se da pogruntat ali je bil st. vrten.
V koliko se je spreminjalo kilometre z originalnim testerjem potem se ne da odkriti spreminjanja - pobrise tudi servisni ECU.
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
-
etore
dej sam gente komplicirat. tudi kilomeru se ne da kar brisat verjemi. pomoje je enak avto sam drugi. in kamjoni se ne uporabljajo za prevoz iz ene poslovalnice v drugo ko avto ze enkrat razlozjo dol s kamjonov. pozabi da bojo dal 150eur za avtovleko da bi prepeljala avto iz ene poslovalnice v drugo. sploh pa ce majo na avztu 300eur dobicka. smesni ste res...