MEGANE RS III
Pri novem Cliu RS sm vidu, da bo tista krivulja spodej na maski lahko tut v barvi karoserije (ali pac srebrni - ne vem k je lih srebrn avto - glej sliki)

A kdo kej vec ve, a se bo to dalo tut na Meganu?
K pomoje bi se to Meganu tut podalo...da bi bla tista krivulja spodej v barvi karoserije...
A loh en, k je mal bl majstr u photoshopu, pobarva tisto krivuljo spodej v barvo karoserije (po moznosti na rumenem RS-u) pa nalima fotko sem gor da vidmo kuko to zgleda?

A kdo kej vec ve, a se bo to dalo tut na Meganu?
K pomoje bi se to Meganu tut podalo...da bi bla tista krivulja spodej v barvi karoserije...
A loh en, k je mal bl majstr u photoshopu, pobarva tisto krivuljo spodej v barvo karoserije (po moznosti na rumenem RS-u) pa nalima fotko sem gor da vidmo kuko to zgleda?
Zeus
- Primož Five
- Kraj: Logatec
Na belem mi feltne ne potegnejo, medtem ko na modrem in oranznem pa hudo.
Fuego, kaj pa je Vauxhall na otoku (z izjemo nekaterih modelov)!? Za nepoznavalce je aktualna Astra mogoce res C, za ostale je H (ce bos to vtipkal, bo se vec zadetkov
).
Tista krivulja pri odbijacu je pa lepse, ce je kr crna, da ne bode prevec v oci.
Fuego, kaj pa je Vauxhall na otoku (z izjemo nekaterih modelov)!? Za nepoznavalce je aktualna Astra mogoce res C, za ostale je H (ce bos to vtipkal, bo se vec zadetkov
Tista krivulja pri odbijacu je pa lepse, ce je kr crna, da ne bode prevec v oci.
Sej sem samo mislu, ce lahko en v PS nardi, da vidmo kako zgleda. Sj nism reku da crna slabo zgleda, le to, da bi mogoce tut pasal v barvi karoserije.Tista krivulja pri odbijacu je pa lepse, ce je kr crna, da ne bode prevec v oci.
Megane Trophy ima v barvi karoserije, pa ne zgleda slabo, zato me zanima...
Zeus
Ravno o tem govorim... Brezveze je, ker se prerekava o isti stvari.IcEm4n napisal/-a: Fuego, kaj pa je Vauxhall na otoku (z izjemo nekaterih modelov)!? Za nepoznavalce je aktualna Astra mogoce res C, za ostale je H (ce bos to vtipkal, bo se vec zadetkov).
Lp
Zgleda kot da so nekaksne lucke tam nad izpusno cevjo in med park senzorjema
http://www.autoblog.com/photos/geneva-2 ... s/1405756/
http://www.autoblog.com/photos/geneva-2 ... s/1405756/
- killah bee
- Kraj: Ljubljana