Drugace bi si lahko kupil to plastiko...
Laguna II in naknadna vgradnja tempomata
Sedaj se je pa situacija malce spremenila.
Jaz sem mislil, da je to samo pokrov volana in da pod tem najdem se airbag, pa ne, to je v bistvu vse skupaj; pokrov + airbag.
Verjetno se airbag lahko loci od plastike, samo jaz nisem sel v detajle.

Po 15min udotavljanja, kako stvar dobiti dol, se je le plastika odlocila da se me usmili in se loci od volana.

Se opravicujem za malce slabse slike. Ni se mi dalo iskati fotoaparata.
Zdaj se pa pojavi se eno vprasanje, kam pritrditi tipke?
Plastiko bi se po mojem dalo odrezati.
Help
Jaz sem mislil, da je to samo pokrov volana in da pod tem najdem se airbag, pa ne, to je v bistvu vse skupaj; pokrov + airbag.
Verjetno se airbag lahko loci od plastike, samo jaz nisem sel v detajle.

Po 15min udotavljanja, kako stvar dobiti dol, se je le plastika odlocila da se me usmili in se loci od volana.

Se opravicujem za malce slabse slike. Ni se mi dalo iskati fotoaparata.
Zdaj se pa pojavi se eno vprasanje, kam pritrditi tipke?
Plastiko bi se po mojem dalo odrezati.
Help
Navodila za odstranitev airbaga iz volana.Stupo napisal/-a:Jaz se spodnje plastike nism mogel dobiti dol![]()
Kako pa naj bi se odstranil pokrov?samo potegnes?
http://www.shrani.si/f/3W/eL/27nwRwM7/volan.pdf
- bostjan1111
Tud jaz sem sel narocit stikalo za tempomat, zdaj sem ga vgradil, in ko ga vklopim na eno ali drugo pozicijo, mi nikjer nobena lucka ne posveti. Tipk za regulacijo tempomata sicer se nisem montiral, ampak kot sem razbral iz dosedanjih postov, bi se tempomat moral vkluciti (posvetiti bi morala ena ali druga lucka na armaturi) tudu brez tistih tipk. Gre pa za Megane II gradndtour 1.9 dCi dynamic lux, letnik 2004. A mogoce kdo ve, ce je potrebno se kaj v racunalniku aktivirat?