MEGANE RS III

Novice iz sveta Renault
Odgovori
Uporabniški avatar
Figo
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Figo »

Ni mi jasno, zakaj tok plastike na blanikih, tist prehod v pragove je krneki, in tudi nekam cudno je povezava pragov in vrat-tista zascita kao. Nwm, vse prevec plastike. Najbolj mi gre pa na *****, d grejo dat en auspuh...dobr, da so saj cliota pustil pri miru.

Sei na predstavitvi se bo to nekako izniclo verjetno, samo ne vem....ni to to. Sedajsnji je res bomba za ta cas. In res d je iz strani in od zadej enak kot opc....
Lp
Zadnjič spremenil Figo, dne 03 Mar 2009, 17:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

par slik iz Zeneve na siol.net

tudi lepse fotke megana RS
Zadnjič spremenil jurre, dne 03 Mar 2009, 17:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc

Odgovor Napisal/-a slovenc »

Kurba je hud :shock: fak, tkoj bi mel madona :wink: brez pomisleka, ce bi bil denar bi mel tole doma parkerano :wink:
Slika
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

mene tud nekak negane ...mogoce si potihem rajsi zelim 5 vratnega v RS opravi ... 8)
Uporabniški avatar
Fuego 85

Odgovor Napisal/-a Fuego 85 »

Uf tole je pa kot strela z jasnega, kup novih modelov :shock: ...

Dizajn je za moje pojme dovolj svez, markanten in zacinjen da bodo jeziki lahko spet na veliko opletali. Ne recem da mi je vse usec, Clia bi rekel da so pokvarili (omg kaksni rori na RS :lol: ), Grand Scenic mi pravtako ne potegne... Ampak verjamem da so vlozili v projekt veliko truda in energije, gotovo vedo kaj pocnejo in kaj bo slo v promet :wink: ! Zelo se mi tudi dopade, da so se odeli v Rumeno barvo 8) ...

Najbolj zanimiv med vsemi je seveda Megane Coupe RS. Avto bo dvigal prah, tako ali drugace. Zadeva je koncno izrazito sportnega izgleda, to ni vec volk v ovcji preobleki ampak speace shutle :twisted: in prav je tako. Smo v 21. stoletju in avtomobili so vse bolj futuristicni. Misilim da je Megane odlicno pripravljen za bitko v svojem razredu in se bo za njim ozrlo prenekatero oko :wink: . Nekdo je omenil da je podoben Ceedu od Kie :lol: ... Mocno upam da je zajebancija, ker drugace ti ni pomoci :wink: . Tudi Oplova Astra je ob njem zastarela, mislim da ce bi ju postavili skupaj bi bilo takoj vse jasno :wink: .

Zele zelo vsecen se mi zdi tudi novi GrandTour, krasna cista oblika, avto zelo lepo stoji in daje nasplosno dober vtis. Izredno so mi vsec njegova aluplatisca 8) !

To bi bilo pa vse... Lp
Uporabniški avatar
Fuego 85

No tako za malce primerjave, edina resnica je ta da sta oba Coupeja. Druge podobnosti ne vidim, se moja babica bi opazila da je zadek Renaulta (oblikovno) popolnoma drugace in samosvoje zastavljen... Prilepil zato ker se mi zdi da mlatite prazno slamo :wink: !

Lp

Govorimo o RS-u. Zbrisal, Pancho.
Zadnjič spremenil Fuego 85, dne 03 Mar 2009, 18:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Fuego 85

slovenc napisal/-a:Verjetn so mel corso v mislih, sam ni podobnosti neke velke
Ma kaksna Corsa nekaj, to je sploh drugi razred in nima veze z Coupejem. Ze od kar so se pojavile prve Spy Shots od novega Megana prebiram da je podoben Astri GTC... My ass, fantje slabo opazujete :wink: .

Lp
Uporabniški avatar
slovenc

Odgovor Napisal/-a slovenc »

Ja sj men ni podobn nobenmu opcju in bols zgleda k prejsn RS, pac sportak pravi. Ce bojo se vozne primerjive s kakim r26r bi blo pa sploh zakon :wink:
Slika
Uporabniški avatar
carchy225

Odgovor Napisal/-a carchy225 »

Jest mislim samo glede izpusne cevi na sredini da je isto grdo kot na astri opc.
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

hihihi navaden coupe ima bolj agresiven prednji odbijac :lol: :lol:
drugace je pa sexy, pragi, platisca in zadnji del so super, pa mi drugace niso vsec taki knedlasti avtomobili
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Ne vem kaj mu manka.Men je najvecja napaka ta da je rumen.Mam obcutek da ko se bo zapelou na cesto se boste sevedno vsi slinl po njemu. :P Za prejsnega sm rabu kr par let da mi je ratu usec,ta mi je ze zdej tko,da bo s casom sam se kepsi. :twisted:
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

Fuego, mogoce ti ze zato deluje zastarela, ker ima bolj ostre linije, medtem ko ima megane bolj "mehke". Sej najbrz ti tud Megane II deluje proti III bolj zastarel. In primerjava (kar se vizualnosti tice), se bo megane lahko primerjal sele z naslednjo generacijo astre OPC.

Morjo pa pri Renaultu priznat, da so prav lepo prekopiral ta del iz Astre OPC (trapezoidne oblie izpuha).
Uporabniški avatar
carchy225

Odgovor Napisal/-a carchy225 »

Uporabniški avatar
ClioOwner

Odgovor Napisal/-a ClioOwner »

Ta Megane novi naj bi se primerjal z R26R? To bo hudo, ce je res. Pospeski so ze taki.
etore

Odgovor Napisal/-a etore »

bel ku ga gledam bel mi je usec. priznam pa d sm prvic ku sm ga vidu reku sam sebi ***** ku grd avto. sam zdej pa ku ga mal bulsi pogledas vids d je ful hud. edino tri modifike bi blu za naredit. prvo sam res prvo druge org renault feltne magari od tastarga, drugo pobarvat parabole luci v crno in drugo barvo zbrat. joj da bi bil tiste ceglasto rdece... ej sam pospesk od 0-100kmh je 6.2s hudo...
Odgovori